Odpowiedz do tematu
:
Fakt, zapomniałem o Stenku.
Non serviam.
:
A tak w ogóle - to (w tym budżecie) bym dwa Deep Blue jakieś kupił (do wyboru, do koloru) i byłbym zadowolony wielce - wiem, bo mam (nawet więcej... )
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Albo 5 innych, które też są ok.... to droga do nikąd...ma być kłalitnie, inaczej od posiadanych już obiektów, mniej popularnie, itp., itd. Nie wspominając o innych wymaganiach, które się dopiero kształtują. DB choć fajne, to czegoś im IMHO brakuje.
Fazi napisał/a: |
A tak w ogóle - to (w tym budżecie) bym dwa Deep Blue jakieś kupił (do wyboru, do koloru) i byłbym zadowolony wielce - wiem, bo mam (nawet więcej... ) |
Albo 5 innych, które też są ok.... to droga do nikąd...ma być kłalitnie, inaczej od posiadanych już obiektów, mniej popularnie, itp., itd. Nie wspominając o innych wymaganiach, które się dopiero kształtują. DB choć fajne, to czegoś im IMHO brakuje.
Non serviam.
:
Nie odzywam się już - Twoja kasa, Twoja wola
.
.
.
...a tak w ogóle - to sam powinieneś najlepiej wiedzieć czego chcesz, a nie głowę zawracać innym
.
.
.
...a tak w ogóle - to sam powinieneś najlepiej wiedzieć czego chcesz, a nie głowę zawracać innym
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Stenio bardzo fajne ma modele.
hej ho
:
tia, bo to ja pierwszy... co drugi wątek przebieg ma podobny .
Odpowiedz do tematu
Fazi napisał/a: |
. . . ...a tak w ogóle - to sam powinieneś najlepiej wiedzieć czego chcesz, a nie głowę zawracać innym |
tia, bo to ja pierwszy... co drugi wątek przebieg ma podobny .
Non serviam.