Zegarek do 300 zł
Odpowiedz do tematu

:
Blazej napisał/a:

ale jesteście okrutni a ja se takiego zamówiłem i teraz będę się wstydził go pokazać. Te drwiny to pewnie zazdrość czysta.

Jak bedziesz sie wstydzil pojawic na parafii z tym poganinem, to ja go za pol ceny chetnie przejme.

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Blazej napisał/a:
ale jesteście okrutni a ja se takiego zamówiłem i teraz będę się wstydził go pokazać. Te drwiny to pewnie zazdrość czysta.

Jakie drwiny - przecież sam takiego mam i noszę, nawet kupiłem drugi raz po latach, a tu wkleiłem swoją własną fotę hmmm Dorian raczej też sugerował, że to dobry wybór.

Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-05-15, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
Blazej napisał/a:

Jakie drwiny - przecież sam takiego mam i noszę, nawet kupiłem drugi raz po latach, a tu wkleiłem swoją własną fotę hmmm Dorian raczej też sugerował, że to dobry wybór.

Dokładnie.
pifko pifko pifko
To jest jedynie słuszny wybór.
Co prawda nie miałem, ale kilka razy macałem. Rewelacja.

Blazej jeśli burak wygra, to pomogę w problemie. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum