SARX/SARB/SARY a może coś jeszcze innego...
Odpowiedz do tematu

:
arecki napisał/a:
będzie porównanie :P

Po co ci dwa podobne zegary hmmm Mogę przejąć jednego za pół ceny :P

Non serviam.
:
barteq_m napisał/a:
Po co ci dwa podobne zegary hmmm

ale że które? hmmm :złośliwiec: :P

:
A biały SARB? hmmm

Non serviam.
:
A ja mam tego OS z carbonowa tarczą, potwierdzam, że na żywo jest świetny - obrazki nie oddają poziomu szczegółów, wykończenia i naprawdę świetnej tarczy.

:
vodka, a możesz jakieś foty wrzucić? Rozważam nabycie i na jednych fotkach powala, zaś na innych jesr taki se i zapał spada.

Non serviam.
:
Mam go na gadzie od Nicka, mogę foty powrzucać, ale to jutro przy jakimś sensownym świetle. Jakbyś przejeżdżał przez Wrocław to mógłbym udostępnić do pomacania. Bo w Warsaw będę, ale jakoś grudzień/styczeń, więc podejrzewam, że przy przeciętnym forumowym ADHD to zbyt długo :D

Edyta: mój temat o paskowaniu tego zegarka, może pomoże link

Edyta2: to jeszcze zdjęcie z AR

Ostatnio zmieniony przez vodka 2015-11-10, 22:18, w całości zmieniany 2 razy
:
Najbliższy zaplanowany wyjazd do Wrocka to lipiec 2016 na koncert Iron Maiden, zatem Twoja wizyta w Wawie to bardzo nieodległa perspektywa. Jakbyś mógł wrzucić zdjęcia to byłoby fajnie. A jeśli do czasu gdy będziesz w Wawie nie kupię to też byłoby fajnie jakbym mógł pomacać :)

Non serviam.
Sylwek
[Usunięty]
:
Pany? IMO nie da się porównywać Siekacza z Peżotem . Na moje to są dwie odrębne klasy,,, klasy same w sobie .

A wracając do sedna :

SARB ....

:
barteq_m napisał/a:
A biały SARB? hmmm

aaaaa :P

:
arecki, kręcicie coś Towarzyszu :))

Non serviam.
:
mua! ni tam :P
w czwartek się wsio wyjaśni :złośliwiec:

:
Sylwek napisał/a:
Pany? IMO nie da się porównywać Siekacza z Peżotem . Na moje to są dwie odrębne klasy,,, klasy same w sobie .

A wracając do sedna :

SARB ....

A kto mówi o porównywaniu? ;) w pierwszym poście jest mowa tylko o stajni Seiko, a że propozycja padła OSa, który wizualnie spełnia warunki to i teraz dyskusja trwa :)) .

[ Dodano: 2015-11-10, 22:45 ]
arecki napisał/a:
mua! ni tam :P
w czwartek się wsio wyjaśni :złośliwiec:

To zrób porównawczą fotę i pomożemy zdecydować :)) a jak będziesz jednego chciał wyrzucić to ja z chęcią za 1/2 przegranego przyjmę pod swój dach cool .

Non serviam.
:
Kupuj Panie SARBa to porownamy na żywo oba, bo ja SARBa nie widziałem a zawsze byłem ciekaw jak wypada na tle tego OSa :)

:
Taaa...a jak przegra ten subiektywny konkurs to zostanę z tym SARBem jak ten chu..... :)) Parafrazując Himilsbacha z nauką angielskiego :))

Non serviam.
:
Marny fotograf i marne światło, ale parę fotek zrobiłem :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum