Dorian06
Mówimy o tym samym zegarku? Skąd schodzi powłoka? Z bezela?
tomaliusz-hexa super ale z tego co widzę 1000 ale dolarów
Odpowiedz do tematu
:
:
No faktycznie szaleją z cenami- poprzedni model był po 700 zielonych
:
carpetmonster, tak. O tym. Zapytaj barteq_m. Gdzies pisał o tym. Tylko nie znajdę.
[ Dodano: 2015-11-11, 16:03 ]
Chyba kajdan.
[ Dodano: 2015-11-11, 16:03 ]
Chyba kajdan.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
No ja kojarzę tylko że w wersji której nie chcę, czyli blasted kajdan się wybłyszcza od noszenia. Tak samo sam zegarek. Dlatego wypytuję ich o wersję szczotkowaną która nie będzie miała takiego problemu.
:
Jak dla Ciebie, to 3 tysie
Jak masz skila w negocjacjach, to jeszcze Ci dopłacą
A budżet nie ja pierwszy przekroczyłem, zresztą tradycja taka, ekstradycja
Dorian06 napisał/a: |
goTomek, tego brzydkiego i małego Lum można za 1500 kupić |
Jak dla Ciebie, to 3 tysie
Jak masz skila w negocjacjach, to jeszcze Ci dopłacą
A budżet nie ja pierwszy przekroczyłem, zresztą tradycja taka, ekstradycja
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Również dopytam...a konkretnie to z czego ? I co to za powłoka ?
I po jakim czasie Ci zeszła ta powłoka ?
Ostatnio zmieniony przez Cezar 2015-11-11, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
tylko ta powłoka w Obrisie schodzi od patrzenia |
Również dopytam...a konkretnie to z czego ? I co to za powłoka ?
I po jakim czasie Ci zeszła ta powłoka ?
Ostatnio zmieniony przez Cezar 2015-11-11, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie schodzi, ale w miejscach ruchomych np. na zapięciu brnasolety się wyciera. Aczkolwiek po pierwszych dniach użytkowania obawiałem się, że będzie gorzej.
carpetmonster, tak. O tym. Zapytaj barteq_m. Gdzies pisał o tym. Tylko nie znajdę.
[ Dodano: 2015-11-11, 16:03 ] Chyba kajdan. |
Nie schodzi, ale w miejscach ruchomych np. na zapięciu brnasolety się wyciera. Aczkolwiek po pierwszych dniach użytkowania obawiałem się, że będzie gorzej.
Non serviam.
:
Czyli tak jak pisałem wyżej. Masz wersję blasted prawda? Bo wydaję mi się że z nią były takie problemy, szczota powinna sprawować się lepiej. Masz może jakieś foty tego jak to aktualnie wygląda? Jeśli nie jest źle to może też niepotrzebnie się obawiam wersji piaskowanej.
barteq_m napisał/a: |
Nie schodzi, ale w miejscach ruchomych np. na zapięciu brnasolety się wyciera. Aczkolwiek po pierwszych dniach użytkowania obawiałem się, że będzie gorzej. |
Czyli tak jak pisałem wyżej. Masz wersję blasted prawda? Bo wydaję mi się że z nią były takie problemy, szczota powinna sprawować się lepiej. Masz może jakieś foty tego jak to aktualnie wygląda? Jeśli nie jest źle to może też niepotrzebnie się obawiam wersji piaskowanej.
:
Sam jestem ciekaw, robicie smaka tym obrisem
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
carpetmonster, tak - mam wersję blasted. Jutro cyknę jakieś fotki tych miejsc wytartych.
Non serviam.
:
Sprowadzi mnie szanowny goldboy taką hexe za 1500 PLNów.
Nawet i marże 10% wpłacę. A niech stracę
goTomek napisał/a: | ||
O! I ona jest słuszna ta idea 16,5 Obrazek A jak nie, to LUM-TEC Obrazek Obrazek albo Hexa Obrazek |
Sprowadzi mnie szanowny goldboy taką hexe za 1500 PLNów.
Nawet i marże 10% wpłacę. A niech stracę
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
To ja Huldrę poproszę
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel
:
O Huldrę chyba łatwiej bo to 400 ojro kosztowało (pomarańczowe nadal są). Hexa natomiast to 950 USD. Takie niewielkie przekroczenie budżetu
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ano właśnie tylko pomarańczowe łachudry są
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel
:
Odpowiedz do tematu
Łahudra brzytka. Ale Hexę niebieską za 1500 pln wezmę. Będę jadł pasztet przez następny rok ale wezmę.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |