Odpowiedz do tematu
:
Brać.
Koniecznie z bransoletą - taka sama jak w jednym takim zegarku co mi się bardzo bardzo podoba
Koniecznie z bransoletą - taka sama jak w jednym takim zegarku co mi się bardzo bardzo podoba
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
IMO bierz, ale też bym postawił na dopłatę do bransolety, bo później będzie trudno dobrać, a na zamienniku okaże się, że to nie to samo (przynajmniej na zdjęciach oryginalna wydaje się bardzo ciekawa). Z kolei na pasku sobie nie wyobrażam.
:
Trochę mnie Iksu zmartwił tym rozmiarem...
Możecie podać jakieś przykłady zegarków o podobnych wymiarach ? Głownie l2l
Możecie podać jakieś przykłady zegarków o podobnych wymiarach ? Głownie l2l
Skate or die!
:
FFFka ma 48
i ten Citek
i ten Citek
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
bardzo fajne zestawienie, czerń + złoto to jest to
:
tylko weź prezesso pod uwagę jeszcze jedna zmienną co chciałbyś w nim zmodować i czy znajdziesz części i za ile
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Akurat tutaj to praktycznie nie ma co zmieniać...
:
prezesso,
Zdecydowanie warto!
Sam myślałem, czy nie zrobić z tego zegarka jedynego nurka u siebie w pudełku
Zdecydowanie warto!
Sam myślałem, czy nie zrobić z tego zegarka jedynego nurka u siebie w pudełku
:
mówisz tak jakbyś nie znał prezessa
Santino napisał/a: |
Akurat tutaj to praktycznie nie ma co zmieniać... |
mówisz tak jakbyś nie znał prezessa
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ale w tym zegarki faktycznie nie ma się czego czepić. Zegarek moim zdaniem z tych kompletnych. Gdyby nie trzeba było czekać to pisałbym bierz, bo super, ale przy tej niepewności co do ludu walut to się zastanów 2 razy, bo serio kursy są nieprzewidywalne teraz
:
+1
Poza tym w środku SEIKO, więc wskazówki to nie problem
Zbychu, +1
Santino napisał/a: |
Akurat tutaj to praktycznie nie ma co zmieniać... |
+1
Poza tym w środku SEIKO, więc wskazówki to nie problem
Zbychu, +1
Skate or die!
:
Przecież można już teraz przewalutować całą kwotę za zegarek i trzymać 2 połowę na koncie walutowym do następnej wpłaty.
Bierz go bo fajny!
Z_bych napisał/a: |
Ale w tym zegarki faktycznie nie ma się czego czepić. Zegarek moim zdaniem z tych kompletnych. Gdyby nie trzeba było czekać to pisałbym bierz, bo super, ale przy tej niepewności co do ludu walut to się zastanów 2 razy, bo serio kursy są nieprzewidywalne teraz |
Przecież można już teraz przewalutować całą kwotę za zegarek i trzymać 2 połowę na koncie walutowym do następnej wpłaty.
Bierz go bo fajny!
:
O widzisz...
Piotrek bierz go!
Piotrek bierz go!
:
Odpowiedz do tematu
Głos na tak
Tego l2l bym się nie bał Kiziowe Squale miało wymiary w taki deseń i układało się na mej łapie idealnie (miałem wówczas jakieś 18,5 cm w nadgarstku)
Tego l2l bym się nie bał Kiziowe Squale miało wymiary w taki deseń i układało się na mej łapie idealnie (miałem wówczas jakieś 18,5 cm w nadgarstku)
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......