20 dolcow za nurka na trycie?Wiesz co masz zrobic,no nie?
Swietny.
Odpowiedz do tematu
:
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Sam często zaglądam na ich ebajową stronkę, mają całą masę fajnych diverków. A za 20$ toż to skandal!
Super Podpis Bulwo
:
...dzięki za hejty . Tylko to mnie mobilizuje do dalszych czasochłonnych poszukiwań .
Jeden gość z HK .. napisał mi czy ja jestem na prawdę z Polski ? bo mu pasuję do ebay.uk i to do tej szkockiej części , bo się ostro targuję ..
Dziś z szafy wyciągnąłem kilt rodowy .
Jeden gość z HK .. napisał mi czy ja jestem na prawdę z Polski ? bo mu pasuję do ebay.uk i to do tej szkockiej części , bo się ostro targuję ..
Dziś z szafy wyciągnąłem kilt rodowy .
:
No to chyba najwyższa forma uznania ze strony sprzedającego!
Gratulacje
hotwax napisał/a: |
...dzięki za hejty . Tylko to mnie mobilizuje do dalszych czasochłonnych poszukiwań .
Jeden gość z HK .. napisał mi czy ja jestem na prawdę z Polski ? bo mu pasuję do ebay.uk i to do tej szkockiej części , bo się ostro targuję .. Dziś z szafy wyciągnąłem kilt rodowy . |
No to chyba najwyższa forma uznania ze strony sprzedającego!
Gratulacje
:
Ostatnio zmieniony przez just.wojtek 2010-10-17, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Rudolf- gratulacje!
a czy mozna poprosic o zdiecia na nadgarstku?
no a pudełko baardzo koszerne! to musi byc ORIDŻINAŁ!
a czy mozna poprosic o zdiecia na nadgarstku?
no a pudełko baardzo koszerne! to musi byc ORIDŻINAŁ!
Ostatnio zmieniony przez just.wojtek 2010-10-17, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
:
no, jeszcze ładniejszy! zazdroszcze! i ten tryt! (tryt to takie magiczne słowo jak kiedys hel...) no i pudełko!
:
Ale po chińskiemu opisane
Graty Rudi - weź go do Zgierza
wahin napisał/a: |
Dostałeś w pudełku na kanapki |
Ale po chińskiemu opisane
Graty Rudi - weź go do Zgierza
:
Fajny klimacik.
:
Pasują do siebie
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Z taką białą tarczą świetnie by wyglądał!
:
...jestem za, a nawet przeciw
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał/a: |
Z taką białą tarczą świetnie by wyglądał! |
...jestem za, a nawet przeciw