Odpowiedz do tematu
:
aaaa sammy nawet wpadł w oko ostatnio, z tym że z niebieską tarczą - jest troszkę mało dostępny ale będę polował
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A jaką wartość zadeklarował? Bo gdzieś znalazłem, że teoretycznie cło jest naliczane do paczek o wartości powyżej 150euro, natomiast gorzej jest z podatkiem który doliczany jest do paczek o wartości powyżej 22euro (Źródło danych )
Iks1984 napisał/a: |
ryzyk- fizyk - mnie do cyclopa nie doliczyli - sprzedawca deklaruje niską wartość więc jest szansa |
A jaką wartość zadeklarował? Bo gdzieś znalazłem, że teoretycznie cło jest naliczane do paczek o wartości powyżej 150euro, natomiast gorzej jest z podatkiem który doliczany jest do paczek o wartości powyżej 22euro (Źródło danych )
:
zdaje się, że deklarują 72$.
Strzała napisał/a: | ||
A jaką wartość zadeklarował? Bo gdzieś znalazłem, że teoretycznie cło jest naliczane do paczek o wartości powyżej 150euro, natomiast gorzej jest z podatkiem który doliczany jest do paczek o wartości powyżej 22euro (Źródło danych ) |
zdaje się, że deklarują 72$.
:
si wyjaśniłem to Strzale w PW
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
za mały Byłem nawet zapisany, ale jakoś mi przeszło, obaczymy fotki na żywo i się pomyśli
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Fazi64, dowcipasie! A daj linka jescze...
:
Wiesz - bywaja okazyjnie (np. wiadomo -na WUS)... choc ostatnio nie sledze, bo cisnienia na bialasa nie ma, a czarnuszek na standzie w szafce
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Białego w dobrej cenie, to bym może i przygarnął.
Bo czarny poszedł do Kumotra.... i trochę pusto w skrzynecce.
Bo czarny poszedł do Kumotra.... i trochę pusto w skrzynecce.
:
Jak przyjrzałem się za zdjęcie tego modelu który mnie interesuje to okazało się ze skrótowe nazwy dni sa jakimiś robaczkami napisane. Napisałem maila z pytaniem odnośnie tych napisów, ale jeszcze się nie odezwali. Ciekawe co z tego wyjdzie
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-11-23, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
pewnie kalendarz jest podwójny, arabski i nasz.
Jak ustawisz na nasz w trakcie przestawiania - to taki już zostanie i tak będzi pokazywał.
Jak ustawisz na nasz w trakcie przestawiania - to taki już zostanie i tak będzi pokazywał.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-11-23, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
:
Mówiąc robaczki miałem na myśli właśnie arabski. Nie wiedziałem, że tak jest z tymi kalendarzami, bo w sumie to nie miałem nigdy zegarka z kalendarzem
Czyli najprawdopodobniej tak to może wyglądać
Czyli najprawdopodobniej tak to może wyglądać
:
oczywizda.
Strzała napisał/a: |
Mówiąc robaczki miałem na myśli właśnie arabski. Nie wiedziałem, że tak jest z tymi kalendarzami, bo w sumie to nie miałem nigdy zegarka z kalendarzem
Czyli najprawdopodobniej tak to może wyglądać |
oczywizda.
:
no jacha że tak , zazwyczaj (zawsze?) są dwa języki w kalendarzach, czasem jest to hiszpański i angielski, czasem krzaczki i angielski, pewnie są też i inne kombinacje
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Przez Was jestem coraz bardziej zdecydowany, żeby kupić tego Seiko
Tylko szkoda, ze nie można go dokręcać koronka, bo codziennie pewnie bym go nie nosił, a po przerwie ożywiać go trzeba będzie ;p
Tylko szkoda, ze nie można go dokręcać koronka, bo codziennie pewnie bym go nie nosił, a po przerwie ożywiać go trzeba będzie ;p