Odpowiedz do tematu
:
Panowie co sadzicie o marce Skagen ? Tesciowej zamierzamy zakupic czasomiesz wlasnie tej firmy na gwiazdke i nie wiemy z dziewczyna czy dobrze lokujemy 450 zl Look i dizajn spoko-surowe typowo skandynawskie,w srodku serce kwarcowe japonskie... czy do tej kwoty moze warto byloby wziac cos z casio lub lorusa? a jak nie te dwie wczesniej wymienione to moze polecicie jakisinny brand...w rachube wychodzi niestety tylko zakup w sklepie salonie dokladniej w Warszawie bo druga polowka upiera sie przy gwarancji serwisie itp
Mówisz klapki, myślę kubota...
:
Odkopię
Potrzeba jest żeby wykombinować damski zegarek taki bardziej wytrzymalszy. Ogólnie taki, żeby się o niego nie martwić za bardzo. Oczywiście wygląd ma znaczenie, ale żeby to nie był jakaś kiczowata kupa
Najlepiej coś w ciemniejszych kolorach, bardziej w stronę czarnego. Jakieś akcenty jaśniejsze, najlepiej białe, wskazane.
Budżet powiedzmy do 350 zł.
G chyba za duże. Baby-g trochę pstrokacizną jadą, ale parę modeli by się znalazło.
A tak naprawdę, to nie mam pomysłu i liczę na pomoc
Potrzeba jest żeby wykombinować damski zegarek taki bardziej wytrzymalszy. Ogólnie taki, żeby się o niego nie martwić za bardzo. Oczywiście wygląd ma znaczenie, ale żeby to nie był jakaś kiczowata kupa
Najlepiej coś w ciemniejszych kolorach, bardziej w stronę czarnego. Jakieś akcenty jaśniejsze, najlepiej białe, wskazane.
Budżet powiedzmy do 350 zł.
G chyba za duże. Baby-g trochę pstrokacizną jadą, ale parę modeli by się znalazło.
A tak naprawdę, to nie mam pomysłu i liczę na pomoc
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
I ja podłączyłbym się. Moja, w podróży, stwierdziła, że chciałaby damski odpowiednik mojego GIEZ-a.
Znaczy wskazówkowy, poważnie wyglądający podróżnik, w damskim, czyli mniejszym rozmiarze.
I z jakimś WR, coby rybkom na rafie czas mogła mierzyć
Znaczy wskazówkowy, poważnie wyglądający podróżnik, w damskim, czyli mniejszym rozmiarze.
I z jakimś WR, coby rybkom na rafie czas mogła mierzyć
Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-05-26, 21:20, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Ja tez caly czas szukam, kryteria sa takie:
-biale lub srebrne chrono
-bransoleta
-38mm max
-max 1000pln
-kwarc
Na obecna chwile wypatrzylem
Sloniowy DKNY
oraz CK