:
maciek, no co? Nie muszę wiedzyeć wszystkiego.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-03-01, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jak jest niewłaściwie traktowany, to i po dwóch latach padnie - ja tak miałem.
:
Mój G też mi ostatnio coś wrzeszczał "low", kilka dni na parapecie i nadal jest "medium", brak słońca ewidentny...
Co do EcoZilli, przymierzyłem Alamosa na zlocie, mimo wielkości jest przezajebista...
A te przejściówki na paski do stalówki ile kosztują? Jakieś koszmarne pieniądze, nie? A LTL jest wtedy koszmarnie duży...:-\
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2013-03-01, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak Twoja ZIlla Alamosie?
Moja dziś leżała na parapecie z koronką ałt. Załapała na tyle, że tyka normalnie. Jutro powtórka i powinno grać.
:
Dzisiaj to Zilla siedziała w kozie - nie chciala współpracować to wuj jej w w adapter
Se ponosiłem HMT i siakiegoś Atlantica.
:
jak nadal kupa i skacze, czy tam nie chodzi, to się delikatnie zapytam czy reset ekodrajwa robiłeś?
wyciąga sie koronke ( chyba do końca, i wciska z powrotem)
jak to nie pomoże, to musiałbyś capacitor jakiś na podmianke włożyć i spróbować
[ Dodano: 2013-03-02, 21:39 ]
jak coś to na poł minuty przynajmniej wyciągnij koronkę
:
W instrukcji napisane aby przy rozładowaniu do zera wyciągnąć korkonke do pozycji ustawiania godziny i tak ładować. Całkiem sensonwe. Mojej pomogło.
:
U nas było dziś słońce i G od ręki jest "full"...:-)
:
Mój Gulfman na M. Dziś na ręce, może to pomoże.
:
Innymi słowy na wyprawę za koło polarne te solary się nie nadają?
Nie wydaję się wam że to trochę sztuka dla sztuki?Zwykła bateria była by chyba mniej kłopotliwa.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.