Eco drive skacze
Odpowiedz do tematu

maciek
[Usunięty]
:
Michał napisał/a:
Zadam zapewne bardzo laickie pytanie, ale czy Eco-Drive nie potrzebuje czasem promieni UV do naładowania?

Taaa, to rzeczywiście bardzo laickie pytanie.... :))

:
maciek napisał/a:
e. nono

Kupiłem kiedyś całkiem rozładowanego Gieza i wystarczyło właśnie kilka godzin na parapecie w pochmurny, listopadowy dzień, żeby sekundnik zaczął normalnie chodzić. A akumulatory we wszystkich Japońcach są praktycznie takie same (być może nawet ten sam Panasonic).

:
maciek, no co? Nie muszę wiedzyeć wszystkiego. :))

Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-03-01, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał napisał/a:
ale czy Eco-Drive nie potrzebuje czasem promieni UV do naładowania

No, żeby się zieleniną nie pokrył ;)

Ostatnio zmieniony przez Grizzly 2013-03-01, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Rudolf napisał/a:
Moja Solary zawsze się wygrzewają na słonku :)

Moje też :)

ALAMO - połóż pod lampką biurkową na 2 -3 godziny, a w dzień trzymaj na parapecie.
Jak nie da rady - trza pomyśleć o zmianie aku. Koszt około 70 pln... Choć prędzej powinien paść po 14 latach, a nie po 4 hmmm

World Wide Watches
:
Jak jest niewłaściwie traktowany, to i po dwóch latach padnie - ja tak miałem. :wkurzony:

:
Mój G też mi ostatnio coś wrzeszczał "low", kilka dni na parapecie i nadal jest "medium", brak słońca ewidentny...

Co do EcoZilli, przymierzyłem Alamosa na zlocie, mimo wielkości jest przezajebista...

A te przejściówki na paski do stalówki ile kosztują? Jakieś koszmarne pieniądze, nie? A LTL jest wtedy koszmarnie duży...:-\

Ostatnio zmieniony przez Spinner 2013-03-01, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
maciek
[Usunięty]
:
Spinner napisał/a:
Mój G też mi ostatnio coś wrzeszczał "low", kilka dni na parapecie i nadal jest "medium", brak słońca ewidentny...

Co do EcoZilli, przymierzyłem Alamosa na zlocie, mimo wielkości jest przezajebista...

A te przejściówki na paski do stalówki ile kosztują? Jakieś koszmarne pieniądze, nie? A LTL jest wtedy koszmarnie duży...:-\

koło 60$. Ale to nie problem... problem to to, że są out of stock i nie wiadomo kiedy będą. :głową w mur:

:
Jak Twoja ZIlla Alamosie?

Moja dziś leżała na parapecie z koronką ałt. Załapała na tyle, że tyka normalnie. Jutro powtórka i powinno grać.

:
Dzisiaj to Zilla siedziała w kozie - nie chciala współpracować to wuj jej w w adapter :wkurzony:
Se ponosiłem HMT i siakiegoś Atlantica.

:
jak nadal kupa i skacze, czy tam nie chodzi, to się delikatnie zapytam czy reset ekodrajwa robiłeś?
wyciąga sie koronke ( chyba do końca, i wciska z powrotem)

jak to nie pomoże, to musiałbyś capacitor jakiś na podmianke włożyć i spróbować

[ Dodano: 2013-03-02, 21:39 ]
jak coś to na poł minuty przynajmniej wyciągnij koronkę

:
W instrukcji napisane aby przy rozładowaniu do zera wyciągnąć korkonke do pozycji ustawiania godziny i tak ładować. Całkiem sensonwe. Mojej pomogło.

:
U nas było dziś słońce i G od ręki jest "full"...:-)

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
Mój Gulfman na M. Dziś na ręce, może to pomoże.

:
Innymi słowy na wyprawę za koło polarne te solary się nie nadają? :)) Nie wydaję się wam że to trochę sztuka dla sztuki?Zwykła bateria była by chyba mniej kłopotliwa.

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum