Odpowiedz do tematu
:
Tak kontrolnie tylko Rzadko Jej się jakiś mój zegarek podoba
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Jesteście świeżo po ślubie, nie martw się przejdzie Ci...
Bartek napisał/a: |
Tak kontrolnie tylko |
Jesteście świeżo po ślubie, nie martw się przejdzie Ci...
:
A jak do torebki czy butów nie będzie pasował (żony)? Ktoś gdzieś kiedyś tutaj pisał, że dziszoka nie można założyć jak żona akurat w koktajlowej sukience
Moja to marudzi że więcej jest fajnych męskich niż damskich i łazi w moim małym Seiko 7002
maciek napisał/a: | ||
Zwariowałeś, żony się o własne zegarki pytasz... |
A jak do torebki czy butów nie będzie pasował (żony)? Ktoś gdzieś kiedyś tutaj pisał, że dziszoka nie można założyć jak żona akurat w koktajlowej sukience
Moja to marudzi że więcej jest fajnych męskich niż damskich i łazi w moim małym Seiko 7002
:
Ja rady potrzebuje, a Wy mi tu o butach i torebkach....
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Marzenie ściętej głowy... ale skoro tak uważasz to bierz Atlantica. Nie masz nic do stracenia, a jedynie do zyskania.
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2013-07-17, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
Ta, a jak kostka nie podejdzie to sprzedam za dwa klocki |
Marzenie ściętej głowy... ale skoro tak uważasz to bierz Atlantica. Nie masz nic do stracenia, a jedynie do zyskania.
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2013-07-17, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Brązowa tarcza w Atlanticu mnie nie przekonuje Wersja z czarną tarczą też jest na promocji, ale jednak za trochę więcej
Z proponowanej trójki mój głos na Batorego (zwłaszcza, że wcześniej w wymaganiach wspominałeś o jasnej tarczy )
Z proponowanej trójki mój głos na Batorego (zwłaszcza, że wcześniej w wymaganiach wspominałeś o jasnej tarczy )
:
Właśnie ten brąz do mnie gada. W konfiguracji z jakimś gładkim paskem z jasnymbszyciem może być fajnym zegarkiem na codzień, pasującym do dżinsów i t-shirta albo bardziej casualowej koszuli, a tak z reguły się ubieram. Do krótkich gaci mam monsterki i g-shocka.
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Atlantic mnie odrzuca swoim logo w miejscu 12. Poza tym zbyt oklepany, a akurat dla mnie to dyskwalifikujące.
Batory big date extra zegarek, ale w mojej opinii bardziej do luźniejszej marynarki niż T-shirta.
RWD z tymi indeksami... no nie.
Przyjrzałeś się PZL P24? Dla mnie CYMES. Porządek i klasyka na tarczy + wskazówki, zwłaszcza gdy luma świeci. I klasycznie i nieszablonowo w jednym
Batory big date extra zegarek, ale w mojej opinii bardziej do luźniejszej marynarki niż T-shirta.
RWD z tymi indeksami... no nie.
Przyjrzałeś się PZL P24? Dla mnie CYMES. Porządek i klasyka na tarczy + wskazówki, zwłaszcza gdy luma świeci. I klasycznie i nieszablonowo w jednym
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Kupa po jagodach. Metroseksualny jest i tyle.
Bartek napisał/a: | ||
Dlaczemu? Spinner z tego co pamiętam chyba ma tą kostkę i ją chwalił... |
Kupa po jagodach. Metroseksualny jest i tyle.
:
No, don Spinerro jest kwintesencją metroseksualności
Kudlaty napisał/a: |
Kupa po jagodach. Metroseksualny jest i tyle. |
No, don Spinerro jest kwintesencją metroseksualności
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Dokładnie o tym myślałem pisząc tego posta.
: Re: Dziwne pomysły mi po głowie chodzą...
Miałem chyba ze 3 kostki i wszystkie szybciej poszły niż przyszły...jako EDC to już wogóle nie ma takiej opcji. Nawet tylko do gajeru szybko by się znudził.
Z pokazanej trójki mój wybór to Batory. A w ogóle co to znowu za pomysł aby mieć zegarek który pasuje do krótkich gaci i koszuli równocześnie
Moje wymagania, tak w skrócie:
- tak jak pisałem, coś na tyle uniwersalnego, żeby i do koszuli i do krótkich gaci pasowało |
Miałem chyba ze 3 kostki i wszystkie szybciej poszły niż przyszły...jako EDC to już wogóle nie ma takiej opcji. Nawet tylko do gajeru szybko by się znudził.
Z pokazanej trójki mój wybór to Batory. A w ogóle co to znowu za pomysł aby mieć zegarek który pasuje do krótkich gaci i koszuli równocześnie
World Wide Watches
:
mi ta kostka też się nie widzi.....taka nijaka
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
No dobra, a totalnie abstrahując od kwestii designu (to już rzecz gustu ), jak ten zegarek przedstawia sie od strony technicznej. Nie miałem nigdy do czynienia z kłalitnymi werkami. Tam jest w środku Selita SW200 chyba, nie?
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Odpowiedz do tematu
jakościowo atlantic nigdy nie wyrywał mnie z kapci. jak mam porównać to pod tym względem jest niżej niż tissot i certina. Może teraz jest lepiej?
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?