ALAMO myślę, że masz rację ja też bałem się kupować ale pierwsze próby udane cena super i wiem że warto.
lajosz chociaż większość forumowiczów ma dużo zegarków to i tak każdy szuka żeby troszkę taniej było
Odpowiedz do tematu
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Może nie naganiacze a patrioci, bo chyba lepiej zostawić pieniądze w kraju niż je wywozić za granicę
wahin napisał/a: |
lajosz, Bimberek naganiacze naszych rodzimych sprzedawców zegarków?
Chyba na tym forum będziecie mieli trudną robotę |
Może nie naganiacze a patrioci, bo chyba lepiej zostawić pieniądze w kraju niż je wywozić za granicę
:
Oczywiście Bimberku masz rację - o ile nosi to znamiona przyzwoitości, to zawsze.
Gorzej jeśli polski rynek poważnie ogranicza wybór.
Zobacz sobie Allegro, i poszukaj w zadanych kryteriach ofert. Seiko, Orient, Rubicon, Adriatica. Może jakieś rodzynki uschnięte innej marki
Tymczasem, na Ebay, w cenie do $170 masz opcji ile ci tam się podoba, daj zdrowie obejrzeć wszystkie propozycje ...
A Ebay nie jest jedynym miejscem ...
"Patriotyzm" rozumiany jako ograniczenie wyboru jest trochę mało praktyczny, przyznasz
Gorzej jeśli polski rynek poważnie ogranicza wybór.
Zobacz sobie Allegro, i poszukaj w zadanych kryteriach ofert. Seiko, Orient, Rubicon, Adriatica. Może jakieś rodzynki uschnięte innej marki
Tymczasem, na Ebay, w cenie do $170 masz opcji ile ci tam się podoba, daj zdrowie obejrzeć wszystkie propozycje ...
A Ebay nie jest jedynym miejscem ...
"Patriotyzm" rozumiany jako ograniczenie wyboru jest trochę mało praktyczny, przyznasz
:
Ostatnio zmieniony przez chomior 2013-07-25, 19:10, w całości zmieniany 3 razy
A może CITIZEN NP4020-01E?
Mechanik (automat znaczy), szafir, casual, na watches88 za 220 portretów martwych preziów.
Mechanik (automat znaczy), szafir, casual, na watches88 za 220 portretów martwych preziów.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2013-07-25, 19:10, w całości zmieniany 3 razy
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Skoro nawet patriotyzm piszesz w cudzysłowu, to znaczy że znamy różne jego definicje.
Ja zegarek traktuję jako przedmiot użytkowy, co nie znaczy że jego marka, wygląd, cena, dokładność chodu etc. są bez znaczenia.
A skoro i te przymiotniki biorę pod uwagę, to traktuję ten przedmiot również jako męską biżuterię, która mnie określa.
Nie znaczy to że, aby zaszpanować na dzielnicy pruję z siebie flaki i ściągam jakieś cudo z antypodów, bo i po co - wiadomo przecież, że tam zegarki chodzą odwrotnie
ALAMO napisał/a: |
"Patriotyzm" rozumiany jako ograniczenie wyboru jest trochę mało praktyczny, przyznasz |
Skoro nawet patriotyzm piszesz w cudzysłowu, to znaczy że znamy różne jego definicje.
Ja zegarek traktuję jako przedmiot użytkowy, co nie znaczy że jego marka, wygląd, cena, dokładność chodu etc. są bez znaczenia.
A skoro i te przymiotniki biorę pod uwagę, to traktuję ten przedmiot również jako męską biżuterię, która mnie określa.
Nie znaczy to że, aby zaszpanować na dzielnicy pruję z siebie flaki i ściągam jakieś cudo z antypodów, bo i po co - wiadomo przecież, że tam zegarki chodzą odwrotnie
:
Najwyraźniej.
Bimberek napisał/a: |
Skoro nawet patriotyzm piszesz w cudzysłowu, to znaczy że znamy różne jego definicje. |
Najwyraźniej.
:
chyba - dobrze powiedziane. Czasem jak się wyda za granicą, to więcej w kraju zostanie...
Bimberek napisał/a: |
Może nie naganiacze a patrioci, bo chyba lepiej zostawić pieniądze w kraju niż je wywozić za granicę |
chyba - dobrze powiedziane. Czasem jak się wyda za granicą, to więcej w kraju zostanie...
John Smith
:
220 prezydentów to około 700 stówek, a limit jest 600 +/- 100.
Gdzie ty to sporo ponad limit widzisz ?
Ostatnio zmieniony przez chomior 2013-07-26, 03:49, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
Tylko to już over the limit sporo |
220 prezydentów to około 700 stówek, a limit jest 600 +/- 100.
Gdzie ty to sporo ponad limit widzisz ?
Ostatnio zmieniony przez chomior 2013-07-26, 03:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Ojtam, a kto ostatnio wincenta płacił kupując na watches88 .
:
Mam wrażenie że niedawno Iks płacił, a skoro nawet on...
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ale tak tylko trochę masz nas za idiotów?
Jaki procent tego co zapłacisz w krajowym sklepie zostanie w Polsce?
Bimberek napisał/a: | ||
Może nie naganiacze a patrioci, bo chyba lepiej zostawić pieniądze w kraju niż je wywozić za granicę |
Ale tak tylko trochę masz nas za idiotów?
Jaki procent tego co zapłacisz w krajowym sklepie zostanie w Polsce?
:
23% to na pewno
Dopiero później je Strabag do Austrii wywiezie w każdym metrze przepłaconej 30% autostrady
Dopiero później je Strabag do Austrii wywiezie w każdym metrze przepłaconej 30% autostrady
:
Płacił bo brał fedexem
Odpowiedz do tematu
goTomek napisał/a: |
niedawno Iks płacił |
Płacił bo brał fedexem
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW