Odpowiedz do tematu
:
No to będzie portugalec Swoją drogą ludzie pokazują takie zdjęcia że wyrywa z kapci.
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-03-14, 10:06, w całości zmieniany 1 raz
To co dopiero będzie w realu
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-03-14, 10:06, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Przecież można nosić krawat i sikory na obu nadgarstkach, będzie symetria
bofff napisał/a: |
brakuje temu symetrii/bałagan... |
Przecież można nosić krawat i sikory na obu nadgarstkach, będzie symetria
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Imo Za dużo białej farby, Za duża rezerwa chodu.
Ale kto co lubi
Ale kto co lubi
:
Pamiętam jak do mnie przyszedł Parniak 5 lat temu prawie, i po odwinięciu z folii opadła mi szczęka. Przy tamtym kursie $, wychodziło około 200 zł. Za tyle można było kupić najwyżej Wostoka Amfibię, bo nawet tanie Seiko kosztowało co najmniej 50-60 zł więcej. A to jest zupełnie inna liga.
carpetmonster napisał/a: |
No to będzie portugalec Swoją drogą ludzie pokazują takie zdjęcia że wyrywa z kapci. |
Pamiętam jak do mnie przyszedł Parniak 5 lat temu prawie, i po odwinięciu z folii opadła mi szczęka. Przy tamtym kursie $, wychodziło około 200 zł. Za tyle można było kupić najwyżej Wostoka Amfibię, bo nawet tanie Seiko kosztowało co najmniej 50-60 zł więcej. A to jest zupełnie inna liga.
:
A taki?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iiii tam, detal
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Pewnie tak. Tyłek koperty wygląda znajomo, w sensie tego zbyt dużego szkła:
A mechanizm jakiś inny chyba trochę?
ALAMO napisał/a: |
to przebrandowany Parniak jest zapewne |
Pewnie tak. Tyłek koperty wygląda znajomo, w sensie tego zbyt dużego szkła:
A mechanizm jakiś inny chyba trochę?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Zajebi..... jest ten sikor
Gdzie można go kupić?
carpetmonster napisał/a: | ||||
Napis mi nie przeszkadza tylko tarcza za płaska i nudna się wydawała, szukałem innej na podmianę w necie i jedyne co znalazłem pasujące do 6497 było u helenarou i ottofrei(tylko u niego cena przezsyłki wyższa niż samej tarczy). W końcu ta fota przekonała mnie do tarczy od heleny choć przyznam że idał to to nie jest. Obrazek |
Zajebi..... jest ten sikor
Gdzie można go kupić?
zyj terazniejszoscia
:
Ten jest zajebibi, tylko mogło by nie być tego czerwonego "navigation" i rezerwę mogli w % albo godzinach zrobić a nie "dumnie" 7 dni
Iks napisał/a: |
A taki?
Obrazek |
Ten jest zajebibi, tylko mogło by nie być tego czerwonego "navigation" i rezerwę mogli w % albo godzinach zrobić a nie "dumnie" 7 dni
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
To się da kupić za około 80$ z wliczoną przesyłką - nie ma co marudzić i szczerze mówiąc chyba zaryzykuję
rmaya napisał/a: |
tylko mogło by nie być tego czerwonego... |
To się da kupić za około 80$ z wliczoną przesyłką - nie ma co marudzić i szczerze mówiąc chyba zaryzykuję
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2014-03-15, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
zafop, To skladak-tarcza helenarou koperta z neta etc http://mywristwatch.net/c...-conversion/15/ kiedyś też coś takiego spróbuję złożyć.
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2014-03-15, 12:08, w całości zmieniany 1 raz