Odpowiedz do tematu
:
W stałej ofercie ma identyczny w wersji kwarcowej ... Jak osoba na prund nie uczulona, to w przyszłym miesiącu może klikać
:
Jeżeli koniecznie DB, to fajniejszy jest DayNight OPS Tritium. Wszystkie, poza białym, bardzo fajne.
:
Tylko wszystko ponad budżet W tych cenach to i Sumo kupi
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No nieee, nie kupi. OPS kosztuje 1299 - 20% = 1040zł z wysyłką.
kornel91 napisał/a: |
Tylko wszystko ponad budżet W tych cenach to i Sumo kupi |
No nieee, nie kupi. OPS kosztuje 1299 - 20% = 1040zł z wysyłką.
:
Tomek, kwarcyka już mam od DB. Jeden starczy. No może nie ten poziom kłalitności, ale jakoś przeżyję
Aczkolwiek z tych pokazanych dotychczas, Sea Ram w automacie ma największą moc.
Zasadniczo to byłbym w kropce jeśli chodzi o to czy wybrać jego, czy Sumo.
m.aciek, DayNight OPS Tritium jest fajne, ale nie tak fajne jak Sea Ram.
Generalnie to zastanawiam się, czy rzeczywiście nie sprzedać jeszcze czegoś i nie dołożyć do czegoś konkretniejszego. Myślę o Sea Ram, bądź Sumo. Tu jednak też będę miał dylemat
Czekam jeszcze co wyniknie z uprzejmości, które wymieniam na priv z Iksem.
Być może to wcale nie będzie Driver
[ Dodano: 2014-10-08, 14:52 ]
Sprawa się wyprostowała. Zakup Divera będzie jednak przesunięty w czasie. W miejsce tego będzie Citek, oraz Sea-Gull D813.581
A Sea Ram, bądź Sumo trafią w moje ręce na gwiazdkę. Hamilot poczeka do przyszłego roku
Tomek napisał/a: |
W stałej ofercie ma identyczny w wersji kwarcowej ... Jak osoba na prund nie uczulona, to w przyszłym miesiącu może klikać |
Tomek, kwarcyka już mam od DB. Jeden starczy. No może nie ten poziom kłalitności, ale jakoś przeżyję
Aczkolwiek z tych pokazanych dotychczas, Sea Ram w automacie ma największą moc.
Zasadniczo to byłbym w kropce jeśli chodzi o to czy wybrać jego, czy Sumo.
m.aciek napisał/a: |
Jeżeli koniecznie DB, to fajniejszy jest DayNight OPS Tritium. Wszystkie, poza białym, bardzo fajne. |
m.aciek, DayNight OPS Tritium jest fajne, ale nie tak fajne jak Sea Ram.
Generalnie to zastanawiam się, czy rzeczywiście nie sprzedać jeszcze czegoś i nie dołożyć do czegoś konkretniejszego. Myślę o Sea Ram, bądź Sumo. Tu jednak też będę miał dylemat
Czekam jeszcze co wyniknie z uprzejmości, które wymieniam na priv z Iksem.
Być może to wcale nie będzie Driver
[ Dodano: 2014-10-08, 14:52 ]
Sprawa się wyprostowała. Zakup Divera będzie jednak przesunięty w czasie. W miejsce tego będzie Citek, oraz Sea-Gull D813.581
A Sea Ram, bądź Sumo trafią w moje ręce na gwiazdkę. Hamilot poczeka do przyszłego roku
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
Bardzo, bardzo fajny zegarek. Też się ostro łamię. Jedyne co mnie powstrzymuje to WR50m, co dyskwalifikuje go jako EDC - a factora EDC szukam w każdym zegarku.
A, no i ta blaszka z boku koperty....
Elix napisał/a: |
...oraz Sea-Gull D813.581. |
Bardzo, bardzo fajny zegarek. Też się ostro łamię. Jedyne co mnie powstrzymuje to WR50m, co dyskwalifikuje go jako EDC - a factora EDC szukam w każdym zegarku.
A, no i ta blaszka z boku koperty....
:
Ja też, jakby się bulva przedała, to kto wie, kto wie
Też się ostro łamię. |
Ja też, jakby się bulva przedała, to kto wie, kto wie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-10-08, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
m.aciek, dla zachęty i na przełamanie oporu, bardzo przyzwoita kwota, oraz free ship :
http://www.good-stuffs.co...2553_p_205.html
Co do WR, powiedz mi na jakiego grzyba Ci więcej ? Pławić się możesz, więc w czym problem hmm ?
Co do blaszki, to nie jest źle ... Myślę, że nie będziesz na nią zwracał uwagi
Jak przełamiesz pierwsze lody dokonując zakupu, to i ja pójdę Twoim tropem
Nie bądź mientka faja
http://www.good-stuffs.co...2553_p_205.html
Co do WR, powiedz mi na jakiego grzyba Ci więcej ? Pławić się możesz, więc w czym problem hmm ?
Co do blaszki, to nie jest źle ... Myślę, że nie będziesz na nią zwracał uwagi
Jak przełamiesz pierwsze lody dokonując zakupu, to i ja pójdę Twoim tropem
Nie bądź mientka faja
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-10-08, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Elix, chyba stąd brał Słoniu i było ok
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
A Ty myślisz, że skąd ja ewentualmą chcę brać?
Z WR mam taki fetysz, obawiam się, że nie da rady jednak. Przynajmniej na razie...
Elix napisał/a: |
m.aciek, dla zachęty i na przełamanie oporu, bardzo przyzwoita kwota, oraz free ship :
http://www.good-stuffs.co...2553_p_205.html Co do WR, powiedz mi na jakiego grzyba Ci więcej ? Pławić się możesz, więc w czym problem hmm ? Co do blaszki, to nie jest źle ... Myślę, że nie będziesz na nią zwracał uwagi Jak przełamiesz pierwsze lody dokonując zakupu, to i ja pójdę Twoim tropem Nie bądź mientka faja |
A Ty myślisz, że skąd ja ewentualmą chcę brać?
Z WR mam taki fetysz, obawiam się, że nie da rady jednak. Przynajmniej na razie...
:
Cierpliwości w takim razie, no i konsekwencji w zamyśle
[ Dodano: 2014-10-09, 07:51 ]
Sprawdzę jeszcze jedno źródełko, które podał Kasamene.
Generalnie to zakup planowany na listopad, więc mam jeszcze trochę czasu Marcin
Swoją drogą, to niezłą ewolucję myślową przeszedłem. Szukałem divera, a jak skończyłem
[ Dodano: 2014-10-09, 07:51 ]
kornel91 napisał/a: |
Elix, chyba stąd brał Słoniu i było ok |
Sprawdzę jeszcze jedno źródełko, które podał Kasamene.
Generalnie to zakup planowany na listopad, więc mam jeszcze trochę czasu Marcin
Swoją drogą, to niezłą ewolucję myślową przeszedłem. Szukałem divera, a jak skończyłem
:
A myślisz, że to WR jest faktycznie
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2014-10-09, 07:25, w całości zmieniany 1 raz
...hmmm Jedyne co mnie powstrzymuje to WR50m, co dyskwalifikuje go jako EDC ... |
A myślisz, że to WR jest faktycznie
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2014-10-09, 07:25, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ale że ma jeszcze mniej? A tak BTW - on ma zakręcaną koronkę?
Dorian06 napisał/a: | ||
A myślisz, że to WR jest faktycznie |
Ale że ma jeszcze mniej? A tak BTW - on ma zakręcaną koronkę?
:
A nie może tak być
m.aciek napisał/a: | ||||
Ale że ma jeszcze mniej? ... |
A nie może tak być
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Nie wiem jakie są zabezpieczenia, pewnie Alamo i Svedos powiedzieli by nam więcej, ale zakładam, że jak producent napisał WR50m, to tyle jest, czyli niby w zegarku bez strachu ręce można umyć...