Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2014-10-24, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Jaki jest ref tego Citka? Albo dajta od razu linka
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2014-10-24, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
NB1031-53L
Tu znalazłem w dobrej cenie
http://www.ebay.com/itm/C...=item4ade881292
bEEf napisał/a: |
Jaki jest ref tego Citka? Albo dajta od razu linka |
NB1031-53L
Tu znalazłem w dobrej cenie
http://www.ebay.com/itm/C...=item4ade881292
World Wide Watches
:
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2014-10-24, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Dziękować, dobry człowieku
EDIT: no urwał mi ten zegarek, ale boję się, że za duży kloc na moją witkę, cholera
EDIT: no urwał mi ten zegarek, ale boję się, że za duży kloc na moją witkę, cholera
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2014-10-24, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
bEEf, nie przejmuj się. Jak nie podejdzie to za połowę znajdzie się kilku co pomoże.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Myślę, że po tym wątku nawet sporo
Skate or die!
:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ta DS3 na zdjęciach z tej aukcji wygląda jak zegarek gorszy od linii Seiko 5 .
Ja wiem że nie każdy potrafi zrobić zdjęcie, ale może być gorzej jak ta Certina na prawdę tak słabo wygląda
Ja wiem że nie każdy potrafi zrobić zdjęcie, ale może być gorzej jak ta Certina na prawdę tak słabo wygląda
:
Ona jednak wygląda trochę leepiej niż "5". Chociaż... Zależy która
Citek i Bremont super.
Cuervo troszkę przekombinowany w indeksach, ale brałbym jak rolnik dopłaty
Ale.. szukaj jeszcze
Citek i Bremont super.
Cuervo troszkę przekombinowany w indeksach, ale brałbym jak rolnik dopłaty
Ale.. szukaj jeszcze
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-25, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
prezesso, z tych pokazanych tylko Nardin wygląda na to, za co się płaci .. Reszta z papuci nie wywala .. A skoro korci Cię ten Citek z bulwą - bierz Citka .. Będzie taniej a resztę możemy przepić i wydać na dziewczynki
Z_bych, ten Bremont wygląda jak tania, w porównaniu do jego ceny, Bulova Precyzyjna, którą zresztą mam w tej chwili na ręku .. To na pewno nie jest zegarek wart tyle, ile każą za niego płacić ..
Z_bych napisał/a: |
Citek i Bremont super. |
Z_bych, ten Bremont wygląda jak tania, w porównaniu do jego ceny, Bulova Precyzyjna, którą zresztą mam w tej chwili na ręku .. To na pewno nie jest zegarek wart tyle, ile każą za niego płacić ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-25, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
:
I ona jest słuszna... ta koncepcja!
PS. DS3 mi się wybitnie nie podoba.
Co innego DS2
przytuliłbym.
Ale vintydże to osobny temat...
PS. DS3 mi się wybitnie nie podoba.
Co innego DS2
przytuliłbym.
Ale vintydże to osobny temat...
Skate or die!
:
:
nie lubię gdy zółty/pomarańcz jest tępy...
Cenę widziałeś?
Cenę widziałeś?
Skate or die!
:
Hmmmm ciężki temat.
Jednak wypada doprecyzować jedno: czy jesteś absolutnie ale to absolutnie pewien, że wersja z matową tarczą to nie jest to?
Aby później płaczu nie było : )
Jednak wypada doprecyzować jedno: czy jesteś absolutnie ale to absolutnie pewien, że wersja z matową tarczą to nie jest to?
Aby później płaczu nie było : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2014-10-26, 14:20, w całości zmieniany 1 raz
Raczej tak... z reguły jak się na coś napalisz i to potem przymierzasz to masz banana jak talala i w ogóle nie zauważasz błędów.
Ja przymierzyłem...patrzę, patrzę i kurdę mi coś nie pasuje.
Patrzę dłużej i sobie myślę, kurde - może i on jest ponadczasowy ale za chwilę może mi się znudzić. Jest do bólu spokojny i uniwersalny.
A takie projekty mają zawsze 2 strony - obawiam się, że w moim przypadku przeważyłaby nuda.
To jak z mercedesem 124 - albo komuś się podobał i miał kompana na 10 lat albo od razu komuś trąciło nudą (btw., mnie 124 nigdy się nie podobała)
EDIT
Poza tym: nie kupić i żałować to nie problem , mała wypsz i zawsze w sklepie/u ludzi się coś znajdzie.
Najgorzej kupić coś za te kilkanaście kpln i dopiero wtedy żałować. To jest ból.
Ja przymierzyłem...patrzę, patrzę i kurdę mi coś nie pasuje.
Patrzę dłużej i sobie myślę, kurde - może i on jest ponadczasowy ale za chwilę może mi się znudzić. Jest do bólu spokojny i uniwersalny.
A takie projekty mają zawsze 2 strony - obawiam się, że w moim przypadku przeważyłaby nuda.
To jak z mercedesem 124 - albo komuś się podobał i miał kompana na 10 lat albo od razu komuś trąciło nudą (btw., mnie 124 nigdy się nie podobała)
EDIT
Poza tym: nie kupić i żałować to nie problem , mała wypsz i zawsze w sklepie/u ludzi się coś znajdzie.
Najgorzej kupić coś za te kilkanaście kpln i dopiero wtedy żałować. To jest ból.
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2014-10-26, 14:20, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
Widziałem.
Odpowiedz do tematu
prezesso napisał/a: |
...Cenę widziałeś? |
Widziałem.