Odpowiedz do tematu
:
Zepsuliśta mi klienta szkodniki! I z kim ja się tera będę bawił ?!
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
tak sobie przejrzałem wątek od początku do końca i muszę stwierdzić , że pytanie owszem mogło wzbudzić emocje ale jednak z odpowiedziami też jednak przesadzacie - człowiek chciał tylko pomocy (jak zresztą nazwa tej części forum wskazuje) a dostał kubeł zimnej wody
:
Life is brutal and full of kubły zimnej wody
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nope
Jeśli w swoim drugim czy trzecim poście wygraża palcem, bo nie takich odpowiedzi oczekiwał i żąda żeby tylko i wyłącznie, to zasłużył sobie z nawiązką.
Jak ktoś wchodzi w nowe środowisko i oczekuje pomocy, to warto żeby najpierw zapoznał się z obowiązującymi w nim zasadami i panującymi zwyczajami.
Ale nie, podać mi szybko pięć modeli i mają kosztować tyle i tyle, a mi sie nie chce szukać, bo to wy jesteście od tego, a ja żądam - to no dostał
rrr napisał/a: |
tak sobie przejrzałem wątek od początku do końca i muszę stwierdzić , że pytanie owszem mogło wzbudzić emocje ale jednak z odpowiedziami też jednak przesadzacie - człowiek chciał tylko pomocy (jak zresztą nazwa tej części forum wskazuje) a dostał kubeł zimnej wody |
Nope
Jeśli w swoim drugim czy trzecim poście wygraża palcem, bo nie takich odpowiedzi oczekiwał i żąda żeby tylko i wyłącznie, to zasłużył sobie z nawiązką.
Jak ktoś wchodzi w nowe środowisko i oczekuje pomocy, to warto żeby najpierw zapoznał się z obowiązującymi w nim zasadami i panującymi zwyczajami.
Ale nie, podać mi szybko pięć modeli i mają kosztować tyle i tyle, a mi sie nie chce szukać, bo to wy jesteście od tego, a ja żądam - to no dostał
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
[ Dodano: 2015-06-27, 03:45 ]
Znaczy się kulturwy trochę
goTomek napisał/a: |
Nope Jeśli w swoim drugim czy trzecim poście wygraża palcem, bo nie takich odpowiedzi oczekiwał i żąda żeby tylko i wyłącznie, to zasłużył sobie z nawiązką. Jak ktoś wchodzi w nowe środowisko i oczekuje pomocy, to warto żeby najpierw zapoznał się z obowiązującymi w nim zasadami i panującymi zwyczajami. Ale nie, podać mi szybko pięć modeli i mają kosztować tyle i tyle, a mi sie nie chce szukać, bo to wy jesteście od tego, a ja żądam - to no dostał |
[ Dodano: 2015-06-27, 03:45 ]
Znaczy się kulturwy trochę
:
To nie ludzie! To wilki!
rrr napisał/a: |
tak sobie przejrzałem wątek od początku do końca i muszę stwierdzić , że pytanie owszem mogło wzbudzić emocje ale jednak z odpowiedziami też jednak przesadzacie - człowiek chciał tylko pomocy (jak zresztą nazwa tej części forum wskazuje) a dostał kubeł zimnej wody |
To nie ludzie! To wilki!
:
Odpowiedz do tematu
Oraz pijaki i złodzieje!
Skate or die!