Świetnie wykonany, klasyczny zegarek na inhaousie, w rewelacyjnej cenie/ w zestawieniu z polską ceną.
Który?.................z białą tarczą jako idealny garniturowiec
Odpowiedz do tematu
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Jak dla mnie to Seiko Coctail i Chr. Ward C9 zamiatają
:
Ja pier..... W jeden dzień tyle postów w temacie jednego zegarka
A do meritum, to jak nie jestem fanem Eterny, tak ten mi się podoba i nie rozumiem tekstów - za mało literatury, ponieważ to akurat uważam za szczególną zaletę tego zegarka i nie rozumiem rolkopodobnej mody na wypisywanie całej charakterystyki na tarczy. Oczywiście, żeby za bardzo nie wyłamywać się ze społeczności też mam jedno ale . Uważam, że przy tak eleganckim zegarku datę mogli zrobić ładniejszą. Tak czy siak jestem na TAK, ...... chociaż osobiście jednak wziąłbym chyba białą wersję.
A do meritum, to jak nie jestem fanem Eterny, tak ten mi się podoba i nie rozumiem tekstów - za mało literatury, ponieważ to akurat uważam za szczególną zaletę tego zegarka i nie rozumiem rolkopodobnej mody na wypisywanie całej charakterystyki na tarczy. Oczywiście, żeby za bardzo nie wyłamywać się ze społeczności też mam jedno ale . Uważam, że przy tak eleganckim zegarku datę mogli zrobić ładniejszą. Tak czy siak jestem na TAK, ...... chociaż osobiście jednak wziąłbym chyba białą wersję.
:
Przeanalizowałem wszystkie za i przeciw i ostatecznie zrezygnowałem z zakupu.
Muszę go kiedyś gdzieś przymierzyć i obejrzeć dokładnie na żywo i wtedy wrócę do tematu.
Może jakiś kolega z Krakowa widział ja gdzieś na wystawie ? Np Apart Exclusive w Bonarce ?
dzięki wszystkim za pomocne wypowiedzi
Muszę go kiedyś gdzieś przymierzyć i obejrzeć dokładnie na żywo i wtedy wrócę do tematu.
Może jakiś kolega z Krakowa widział ja gdzieś na wystawie ? Np Apart Exclusive w Bonarce ?
dzięki wszystkim za pomocne wypowiedzi
:
Eterna to raczej w salonie yes.
Skate or die!
:
Odpowiedz do tematu
Kiedyś mieli w Bonarskim Aparcie Eterny. Nawet mierzyłem 4H. Ale dawno mnie tam nie było. Nie lubię galerii wszelakich. Chodzę tam jak muszę.
mazik77, jak znajdę chwilkę to podejdę.
mazik77, jak znajdę chwilkę to podejdę.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |