Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-28, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
ale i tak bier Pan Dzika, gdybym na dzień dzisiejszy dysponował luźnymi środkami tej wysokości to brałbym go bez zastanowienia, trza wspierać polską myśl techniczną zapewne jeszcze go kupię, tylko nie wiem kiedy...
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-28, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
G., - no za chwilę to będziesz miał większy problem co kupić Sokół/Dzik/EDC/Kompresor albo beczka Gerlachów.
:
Słoniu, nie wiem czy będę miał problem bo szczerze mówiąc jak czytam te tematy o projektach to nigdzie nie mogę się doszukać jak w końcu one mają wyglądać... jedyne co znalazłem to projekty Foki, na którą już ni ma miejsc
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-28, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
G.,
Prosim EDC:
Kompresor:
Prosim EDC:
Kompresor:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-28, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
:
EDC pikny ale na chwilę obecną bierz dzika
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-28, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-28, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Wezmę oba bliźniaki i zakładam partię;)
:
Ni wuja bierz dzika IMO lepsziejszy i tarczę ma czarną
Słoniu napisał/a: |
Aktualnie bierz Sokoła
[url=http://img7.imagesha...ols.jpg]Obrazek[/URL] |
Ni wuja bierz dzika IMO lepsziejszy i tarczę ma czarną
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
to to EDC to fajne to takie chyba muszę przewertować temat o nim i sprawdzić co, kiedy i jak z zapisami. Tylko ta data... jakby jej nie było, byłoby imo lepiej
Kompresor tez niczego sobie, jestem nadal jeszcze laikiem więc spytam - czym się on różni od EDC poza wyglądem i po co tu dwie koronki?
Kompresor tez niczego sobie, jestem nadal jeszcze laikiem więc spytam - czym się on różni od EDC poza wyglądem i po co tu dwie koronki?
:
a ta druga koronka? dla symetrii?
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-28, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
było wolne miejsce, nie wiedzieli co zrobić to dołożyli drugą koronkę
cena dzięki temu też będzie wyższa
cena dzięki temu też będzie wyższa
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-28, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
z tego co pamiętam to ceny obu projektów około ceny Dzika i Sokoła?
:
to była pierwotna wersja
apetyt rośnie w miare jedzenia i teraz zapłacisz za tę kłalitę
apetyt rośnie w miare jedzenia i teraz zapłacisz za tę kłalitę
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Odpowiedz do tematu
chyba już dziś zacznę zbierać na EDC, a miało być Big Mako, albo jakieś Seiko...