Kupić nie kupić - elegant z białą tarczą
Odpowiedz do tematu

:
Trzeba nagiąć budżet i kupić Aquaterrę... ;)

:
prezesso napisał/a:
Tomek dał idalną odpowiedz. Z tym, że to raczej edc niż elegant.

Na ciemnym pasku z jakiegoś "egzotyka" zmieni się w eleganta. To imho najładniejszy zegar z tu proponowanych :)

:
Wygląda na to, że problem się rozwiązuje - co to będzie, będzie w odpowiednich wątkach :-)

Dziękuję za pomoc, zwłaszcza Tomkowi.

Było pytanie o tę koronkę sygnowaną, oraz o wymagania w ogóle - bardzo dużo rzeczy założyłem, więc chciałem określić tylko szczegóły.
Założyłem, że:
- prawdopodobnie będą polecane same japończyki lub chińczyki, bo nie gonimy za Prestiżem
- w tej cenie będzie inhouse
- będzie ar
- będzie automat

I uznałem, że nie ma co pisać rzeczy oczywistych ;)

Podlinkuję tu podobny temat, który u nas znalazłem - ktoś, kto tu trafi po czasie będzie miał wygodniej: http://czwarty-wymiar.pl/...t=22717&start=0

Ostatnio zmieniony przez marekgro 2015-10-04, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
:
marekgro napisał/a:
Wygląda na to, że problem się rozwiązuje - co to będzie, będzie w odpowiednich wątkach :-)

W wątkach kupno sprzedaż ?
Bo nie chcąć być prorokiem, zazwyczaj bywa tak, że sikory zanim ujrzą Bazarek są najpierw lukrowanie "cenzurowanie" we właścoiwych tego typu zakładkach.
Taki typ wstępnej zachęty przedsprzedażowej ;)

Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2015-10-04, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Bimberek, moim zdaniem gros zegarków tutaj zmienia właścicieli poprzez korupcje na PW, widujemy swoje zegarki na zlotach i spotach, jeśli zdaje się Tobie, że np w takim Fotoplastikonie jest lukier - nie idź tą drogą.

Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
Macaleś w końcu tego citizena granatowego goldboya?

Skate or die!
:
prezesso, ten?

Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
hmmm A może Monaco takie jak Hegemona tylko z białą tarczą :?:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06, kostkom mówimy nie :P

:
Wuja sie znasz. ;)

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Jest tylko jedna kostka fajna, jest niebieska, ma totalizatory i jest aktualnie poza moim budżetem zegarkowym ;)

:
Tak ten. Jak wrażenia ?

Skate or die!
:
prezesso, wszystko ma na miejscu, ale po zobaczeniu OSa Sebastiana, citek wydaje się płaski, jakby tarczę miał pod szkłem

:
marekgro napisał/a:
OSa Sebastiana

Nie idź tą drogą... nono

:
Santino napisał/a:
marekgro napisał/a:
OSa Sebastiana

Nie idź tą drogą... nono

He, he, jak Długas :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused