SARB na EDeCa
Odpowiedz do tematu

:
chyba są więksi na tym forum :razz: , no i trzeba dodać, że w chwili obecnej ostało się 6, siódmy w drodze, ósmy zamówion, dziewiąty zaplanowan :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wątek założyłem to wypada dokończyć.
Zegarek SEIKO SARB 061 bardzo, ale to bardzo cieszy oko, ale niestety raczej na zdjęciach bo w realu ten cały kunszt precyzja ginie za sprawą słabego wzroku :) przynajmniej mojego. Żeby zobaczyć jaki jest piękny, jak porządnie wykonany trza odpalić foty na monitorze :mrgreen: .
Zegarek raczej z tych małych, ale absolutnie nie malutki. Zdecydowanie na plus perfekcja wykonania, dokładność chodu, w tej chwili jakieś 3 góra 3,5 sek na dobę spieszy i nie ważne w jakiej się pozycji koperta znajduje. Wieczorem, w nocy świeci niesamowicie zapewniając idealną czytelność wskazań. Na ręku jest wygodny, dosłownie się go nie czuje. Są niestety też minusy :( brak jakiegokolwiek anty reflesku na szkiełku jest bardzo uciążliwe, brak przeklikiwania na bezlu jakiś niedosyt daje i rzecz co mnie najbardziej wku.. to zmiana daty zaczynająca się już o godzinie 23 - tak być nie powinno. Jakość paska firmowego raczej niskich lotów. Zakręcana koronka to jakaś złośliwość Japończyków. Lubię kręcić koronkami, ale bez przesady :mrgreen: po czorta to!
Podsumowując czy zegarek wart grzechu za 2300zł bo tyle ze wszystkim mnie wyszedł, zdecydowanie wart, ale góra 1999zł :)

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-07, 15:25, w całości zmieniany 6 razy
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
kumpel koronki napisał/a:
Zakręcana koronka to jakaś złośliwość Japończyków. Lubię kręcić koronkami, ale bez przesady :mrgreen: po czorta to!

WR200 :twisted:

Bezel bez klikow jest swietny! Na żywo jest leszy niz na foto :) rewelacyjna, glebko czarna tarcza z nakladanymi indexami i i ch srebrnymi obwodkami robi swietna gre swiatel :)

:
Karolewskiej napisał/a:

WR200 :twisted:

Moja wanna ma tylko 65 cm głębokości :mrgreen:
Karolewskiej napisał/a:

Bezel bez klikow jest swietny!

Bez wątpienia jest to gratka dla koneserów lubiących rzeczy udające zepsute :mrgreen:

Muszę sprzedać dziada :razz:

;)

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
ile ludzi, tyle opinii o wszystkim

to kupuj zegarki z WR30 to bedziesz mial bez zakrecanej koronki :)

Blaz
[Usunięty]
:
Zakręcana koronka to jakaś złośliwość Japończyków. Lubię kręcić koronkami, ale bez przesady :mrgreen: po czorta to!

Tekst dnia! :shock:

Ty wiedziałeś jaki zegarek kupujesz? :mrgreen:

:
Zakręcana koronka to jakaś złośliwość Japończyków

na bank się mszczą dziady za przegraną WWII :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Zawsze można nosić z niedokręconą koronką :lol: :lol:

Woytec60
[Usunięty]
:
Albo gwint ukręcić...

:
Blaz napisał/a:

Tekst dnia! :shock:

Ty wiedziałeś jaki zegarek kupujesz? :mrgreen:

Spox jak najbardziej wiedziałem, ale jak się rok kupuje to można zapomnieć :)

następny będzie z dwoma lub trzema koronkami :mrgreen:

:
jak mają być zakręcane wszystkie 3 - polecam X-winda :mrgreen: :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks1984 napisał/a:
jak mają być zakręcane wszystkie 3 - polecam X-winda :mrgreen: :mrgreen:

Eeeee po co mnie ten prodiż do dźwigania.
jak już to taki 2 koronkowy jest w zasięgu

ewentualnie

albo :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum