Odpowiedz do tematu
:
Nie pasuje mi coś jego koperta, a już się napalałem...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
nie wezmę , udało się trafić mojego chwilowego gralika dosłownie przed chwilą, temat więc odkładamy
Tomek napisał/a: |
M-Forca nie bierz - to taka podrupka OS-a .. Makówy zawsze możesz sobie kupić, nie są drogie .. |
nie wezmę , udało się trafić mojego chwilowego gralika dosłownie przed chwilą, temat więc odkładamy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, a co takiego? pochwal się
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
jeszcze nie mogę, nie sfinalizowałem transakcji
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, a kwalifikuje się to na fpysk?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
ty tych gralikow masz z 15cie
:
biorąc pod uwagę, że to prawdopodobnie jedyny egzemplarz w kraju i więcej ich już nie ma chyba tak
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, zrób zdjęcie tak jak maciek - paczkę z adresem, to ja Cię tam znajdę
:
Kuna, mówiłem noooo
[ Dodano: 2012-04-16, 21:00 ]
Ja Twój adres mam
Tomek napisał/a: |
Zapoluj i kupuj Lagunę |
Kuna, mówiłem noooo
[ Dodano: 2012-04-16, 21:00 ]
Iks napisał/a: |
jeszcze nie mogę |
Ja Twój adres mam
:
Cezar, możemy podjechać razem, zawraca dooope od rana Melepeta, a i tak bierze co innego, obrobimy Dziada
:
teraz już nie mam żadnego chwilowo Chyba pęcznieje mi do rangi gralika ten czarny ray, obejrzałem sobie filmik i cholerka zajebibi jest a pomarańczki szukamy dalej...może faktycznie OS'a 300 trza będzie wziąć
revolta napisał/a: |
ty tych gralikow masz z 15cie |
teraz już nie mam żadnego chwilowo Chyba pęcznieje mi do rangi gralika ten czarny ray, obejrzałem sobie filmik i cholerka zajebibi jest a pomarańczki szukamy dalej...może faktycznie OS'a 300 trza będzie wziąć
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
gralik gralikiem, za góra miesiąc na bazarku
Obaj z Maćkiem macie ADHD
Obaj z Maćkiem macie ADHD
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
no chyba Ty, trzepiesz te paski jak wariat.
Odpowiedz do tematu
nick555 napisał/a: |
gralik gralikiem, za góra miesiąc na bazarku
Obaj z Maćkiem macie ADHD |
no chyba Ty, trzepiesz te paski jak wariat.