Pierwszy zakup 2013
Odpowiedz do tematu

:
Jakoś do tego C.01 nie mam przekonania. Niby Tissot sieje propagandę, że mechanizm spoko, ale jednak ten plastik odstrasza trochę. Co prawda nie miałem, nie nosiłem ale też nie kupiłbym nono

:
Karolewskiej, - ten jest czarny - ale jest też szary ;)

:
Ogólnie jakoś do mnie nie gada ten Tissot.

:
Przemek, - a mnie już rok temu korciło coś na tym mechanizmie - a to z tego powodu, że ma tak "mieszaną" opinię ;) Może się skuszę :złośliwiec:

:
I jaka ostateczna decyzja ?

:
Dam znać i tu i w nowych nabytkach - mam nadzieję, że jeszcze w styczniu. Wszystko zależy od stanu konta, który póki co nie pozwala na szaleństwa ;)

:
Iks napisał/a:
Tissot ;) , na temat Pekina się nie będę wypowiadał nawet, bo go kompletnie nie rozumiem.

Bo on po chińsku cyka ;)

Słoniu bierz Pekina, w nim będziesz sam chodził :)

union
[Usunięty]
:
Oddałem swój głos na Tissota Heritage 516 GL.
Chociaż są to imo całkiem różne zegarki.Ja kupiłbym najpierw szwajcara.Jest on moim skromnym zdaniem bardziej uniwersalny.Pekin to typowy garniturowiec-super klasyk.
Takie zestawienie to po prostu fajna zabawa.

:
union, dobrze zrobiłeś ;) ale Tissot już jedzie do Słonia - tak przypuszczam, choć nie chce nic zdradzić. :))

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
union
[Usunięty]
:
Michał napisał/a:
Tissot już jedzie do Słonia - tak przypuszczam, choć nie chce nic zdradzić. :))

No to pewnie pojawi się znowu jakaś ciekawa recenzja... :)) pifko cool

:
Patrząc na wyniki ankiety to towarzystwo mocno podzielone :D

World Wide Watches
union
[Usunięty]
:
pasti napisał/a:
Patrząc na wyniki ankiety to towarzystwo mocno podzielone :D

w tym zestawieniu było to do przewidzenia... ;)

Sylwek
[Usunięty]
:
Słoniu, tissot taki oklepany śfajcialsko-kincki zeiger ,, a beijing Panie to prawdziwie kincko-kincka kłalyta hmmm bierz Pan kincki-kincki :)) i tak też zagłosowałem

:
Sylwek napisał/a:
Słoniu, tissot taki oklepany śfajcialsko-kincki zeiger ,, a beijing Panie to prawdziwie kincko-kincka kłalyta hmmm bierz Pan kincki-kincki :)) i tak też zagłosowałem

+ 1

:
Zakup pierwszoroczny dokonany - efekt - niebawem w nowych nabytkach cool
A tak poza tym to dzięki za głosy - bardzo pomogły - 42:42 :D Okazuje się, że w kwocie 1,8k można znaleźć ciekawe zegarki, które stanowią niezłą konkurencję pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum