Felek: ja się nie dziwię, że dostałeś ostrzeżenie. Przypominanie o tak wstydliwej sprawie jest nieludzkie.

andre napisał: |
Zeby jasnosc była to kiepskie zdanie mam o klubie jako o klubie a nie o klubowiczach bo jest masa ludzi ktorych niezwykle cenie a i jest tez grono ludzi ktorych po prostu lubie ,za styl postów ,wiedze poczucie humoru itd.
Dział radziecki uważam za najbardziej cywilizowany z bandą naprawde fajnych chłopaków.No cóz sam mam małego fioła na punkcie ruskich.
Sa też ludzie ktorych nie lubie i wiem ze w realu też by mnie wk.....i.
Domysla sie ktos po za tym kto kryje sie pod nickiem "Nimue"? Ja chyba wiem i ![]() |
wahin napisał: |
Z Klubem zaczynałem od wiszących.
|
wahin napisał: |
Czy zauważyliście, że w Klubie pojawia się coraz więcej postów ze sprzętem AGD i RTV. Klub rozwija się i wytycza nie tylko nowe trendy zegarkowe, ale i kuchenno - domowe. Istne koło gospodyń wiejskich ![]() |
andre napisał: |
Ale to był wątek poniżej pasa ![]() |
feleksc napisał: |
pralke kupiłem naprawde-dzis juz miała chrzest ![]() |
Blaz napisał: |
Są duże podejrzenia co do tego, że Nimue jest klonem innego usera i to nam znanego, ale myślę, że póki są to podejrzenia, a nie pewność, to publicznie lepiej tego nie pisać. Prywatnie to oczywiście co innego. ![]() |
ALAMO napisał: |
Oj dałbyś ty Piotrowi (broń mnie marsistowski Boże, nie idzie mi o Staruszka!) spokój - baty zebrał w paru wątkach, przeszedł reinkarnację, może przeszedł też na buddyzm (po stylu nie widać) ![]() ![]() |