nurkowo-lotniczo
Odpowiedz do tematu

:
To trzy zostaw - bedzie :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek
[Usunięty]
:
Iks1984 napisał/a:
To trzy zostaw - bedzie :razz:

no tak, do tego dochodzi zegarek zacnej marki AQATOR zanabyty świadomie, poza zegarkami od Rosjan na targowisku, na początku ogólniaka. Dochodzi też moja kłailita S'SQURE której nie oddam za żadne skarby. :twisted: I tak, kuna, dalej. Krok musiałby być radykalny, coś jak ze słynna komodą. :wink:

:
matyr, No to wystaw wszystkie hurtowo - jedna cena za cały zestaw - zobaczysz, czy ktoś się skusi.
A za pozyskane środki kupisz sobie dwa-trzy, które zostawisz... ;-)

maciek
[Usunięty]
:
Santino napisał/a:
matyr, No to wystaw wszystkie hurtowo - jedna cena za cały zestaw - zobaczysz, czy ktoś się skusi.
A za pozyskane środki kupisz sobie dwa-trzy, które zostawisz... ;-)

Jak będę miał chwilę czasu na foto, to być może tak właśnie zrobię. Dojrzewam do tego od dość dawna. :wink: Co oczywiście nie przeszkadza mi w dokonywaniu kolejnych przymiarek/zakupów. :twisted:

:
matyr napisał/a:
...ekskursionista, bo mi się coraz bardziej podoba. :mrgreen:

Juz sie ciesze, choc radosc bedzie pelna za ladnych pare obrotow Ziemi wokol osi... :razz:

Ostatnio zmieniony przez Fazi 2012-01-04, 10:44, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

właśnie muszę to wszystko sprzedać w cholerę i zostawić sobie ze dwa. :cool:

Eeeeee tam jak Cię stać to zostaw wszystkie, tylko rąk sobie Waść dokup :mrgreen:

;)

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Cytat:
Eeeeee tam jak Cię stać to zostaw wszystkie, tylko rąk sobie Waść dokup :mrgreen:

Czy ja wiem :razz: , takie radykalne cięcia czasami są fajne, mi np. przez chwilę został tylko Boschett, a teraz ciułam na nowo, praktycznie od zera :razz: Na jedno-dwu zegarkowość chyba za wcześnie u mnie, muszę się nacieszyć, naprzymierzać :grin:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, posiadam Apollona Stenka. Pare zegarkow mam na oku więc czemu nie pogadać jak będziesz zainteresowan. :mrgreen: :mrgreen:

Uprzejmie uprasza się o nie dawanie upomnienia, nie staram się niniejszym łamać regulaminu. :cool:

Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.

Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
:
Iks1984 napisał/a:
Cytat:

Czy ja wiem :razz: , takie radykalne cięcia czasami są fajne, mi np. przez chwilę został tylko Boschett, a teraz ciułam na nowo, praktycznie od zera :razz: Na jedno-dwu zegarkowość chyba za wcześnie u mnie, muszę się nacieszyć, naprzymierzać :grin:

Cholercia ale jak się cieszyć mnogością zegarków jak ich sie nie da nosić kilku jednocześnie :(

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Normalnie!
Zmieniać sobie kilka razy dziennie. Zależnie od nastroju, stroju czy pogody.

:
Cytat:
Normalnie!

dokładnie, nie ująłbym tego lepiej :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Santino napisał/a:
Normalnie!

To jest jakieś rozwiązanie, tylko trzeba mieć je zawsze przy sobie :)
Może jeden komplet w pracy, drugi taki sam w domu ;)

:
To opcja dla największych twardzieli :twisted:
Zawsze można rozważyć pudełko podróżne, jak człowiek nie jest taki twardy :lol:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum