I wszystko jasne
Odpowiedz do tematu
: Santino A........
:
Dopiero teraz zauważyłem.
Mistrz!
Piękna robota!
Mistrz!
Piękna robota!
:
Jestem niekumaty... o co tu się rozchodzi?
:
A ja myślałem, że to szkiełka wszystko jasne
:
To akurat pierścień do osadzenia szkła
:
Jak dam radę to jutro zrobię wysyłkę.
Wrzuć mi Sylwek jeszcze adres na pocztę bo gdzieś go kuna zapodziałem.
Wrzuć mi Sylwek jeszcze adres na pocztę bo gdzieś go kuna zapodziałem.
:
Jak pierwszy raz zajrzałem do tego wątku, myślałem, że to jakiś rebus .. Potem, że grizly się naprał i robi sobie żarty ..
TowRoupas napisał/a: |
Jestem niekumaty... o co tu się rozchodzi? |
Jak pierwszy raz zajrzałem do tego wątku, myślałem, że to jakiś rebus .. Potem, że grizly się naprał i robi sobie żarty ..
:
He he, miałem tak samo
Tomek napisał/a: |
.. Potem, że grizly się naprał i robi sobie żarty .. |
He he, miałem tak samo
:
Mirek - masz maila
P.S. Lewek rzondzi
P.S. Lewek rzondzi
:
Osoba zainteresowana, od razu zajarzyła hehe.
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-10-16, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
No to sprawa się wyjaśniła .. Ale wątek ma potencjał, co najmniej na 5 stron
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-10-16, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Tiaa... a o czym niby pędziemy spamować? O fryzurce lwa? O przykrótkiej różowej koszulce nawet nie zakrywającej poopy?
Tomek napisał/a: |
No to sprawa się wyjaśniła .. Ale wątek ma potencjał, co najmniej na 5 stron |
Tiaa... a o czym niby pędziemy spamować? O fryzurce lwa? O przykrótkiej różowej koszulce nawet nie zakrywającej poopy?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol, no proszę Cię ...
Możemy pocmokać nt pierścieni centrujących wykonanych własnoręcznie przez kolegę grizly i powolutku, poprzez mały OT pijacki przejść w kierunku gołych d .. w nawiązaniu do niekompletnego stroju lewka .
ciniol napisał/a: |
Tiaa... a o czym niby pędziemy spamować? O fryzurce lwa? O przykrótkiej różowej koszulce nawet nie zakrywającej poopy? |
ciniol, no proszę Cię ...
Możemy pocmokać nt pierścieni centrujących wykonanych własnoręcznie przez kolegę grizly i powolutku, poprzez mały OT pijacki przejść w kierunku gołych d .. w nawiązaniu do niekompletnego stroju lewka .
:
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2012-10-16, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Z tym, że owe szkiełka nic nie centrują... a tak serio to można zostawić aby inni wiedzieli, że grizly się taką robotą para.
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2012-10-16, 22:50, w całości zmieniany 1 raz