Tak mnie coś korci aby któregoś kliknąć
T0129
T0088
T0179 Automat
T0178
T0163
T0183
Odpowiedz do tematu
: Tauchmeister
:
Dla mnie koszmar...ale to moja opinia
Jak się podoba, weź, co się będziesz męczył
Jak się podoba, weź, co się będziesz męczył
:
Cezar, dokladnie to samo sobie pomyslalem, ale w koncu nie nas ma cieszyc.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ach te zegarki drwala...
:
Btw. Jak duze sa te koronki w ostatnim? Wielkosci naparstka? Bo wygladaja jak trzy przyspawane wiadra.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Toyota, nie lubi drobnych przedmiotów
Jak wspominałem, nie mój klimat...
Ale głównym celem jest sprawianie sobie przyjemności.
Jak zaczniesz kupować pod innych , to będzie źle...
Jak wspominałem, nie mój klimat...
Ale głównym celem jest sprawianie sobie przyjemności.
Jak zaczniesz kupować pod innych , to będzie źle...
:
Dokladnie tak jak mowi Czarek. Bierz przyklad z Ciniola, ktory kupil cyrkla bo sie podobal, choc kazdy uwaza go za najbrzydszy zegarek ever.
:
I tera się będą czepiać jednego wielgachnego niebieskiego nurasa
E no bez przesady, jednym się podoba czerwony a drugim jak im nogi śmierdzą - ot jakieś staropolskie powiedzenie i tak jak wiemy o gustach się nie dyskutuje.
A może są tu jacyś kumotrzy, którzy z obawy o komentarze szacownego grona wolą się nie wychylać z takimi wynalazkami jak te drwalowe łocze
Cezar napisał/a: |
Toyota, nie lubi drobnych przedmiotów
Jak wspominałem, nie mój klimat... Ale głównym celem jest sprawianie sobie przyjemności. Jak zaczniesz kupować pod innych , to będzie źle... |
I tera się będą czepiać jednego wielgachnego niebieskiego nurasa
E no bez przesady, jednym się podoba czerwony a drugim jak im nogi śmierdzą - ot jakieś staropolskie powiedzenie i tak jak wiemy o gustach się nie dyskutuje.
A może są tu jacyś kumotrzy, którzy z obawy o komentarze szacownego grona wolą się nie wychylać z takimi wynalazkami jak te drwalowe łocze
:
to kwarce wszystko?
te wiadra na koronkach sa mocne
jak srednica? 55 i L2L 85?
te wiadra na koronkach sa mocne
jak srednica? 55 i L2L 85?
beceen | ***** ***
:
A tak calkiem serio spytam - po co te "zawleczki" przy koronkach?
:
zeby nie odpadywaly, jak odkrecisz
beceen | ***** ***
:
Czerno-czerwony to automat na Miyota 8215
Średnice to 42-45 w zależności
A zawleczki przy koronkach CHGW, dla miecia
beceen napisał/a: |
to kwarce wszystko?
te wiadra na koronkach sa mocne jak srednica? 55 i L2L 85? |
Czerno-czerwony to automat na Miyota 8215
Średnice to 42-45 w zależności
A zawleczki przy koronkach CHGW, dla miecia
:
Miałem. I dlatego, że miałem wymyśliłem pojęcie "zegarek drwala". Felek ode mnie go kupił, a to mówi w zasadzie wszystko.
Toyota napisał/a: |
A może są tu jacyś kumotrzy, którzy z obawy o komentarze szacownego grona wolą się nie wychylać z takimi wynalazkami jak te drwalowe łocze |
Miałem. I dlatego, że miałem wymyśliłem pojęcie "zegarek drwala". Felek ode mnie go kupił, a to mówi w zasadzie wszystko.
:
Oooooooo, Felo lubi egzotykę!!!!
To znana prawda...
To znana prawda...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
Dla mnie sa świetnie, jak Ci sie podobają to bierz Sam bym brał jak teraz są w lepszych cenach, ale juz 2 zegarki + pare akcesoriów w tym mies. kupiłem i starczy
P.S. Ten niżej bije wszystkie
http://forums.watchuseek....new-205070.html
P.S. Ten niżej bije wszystkie
http://forums.watchuseek....new-205070.html