Koledzy,
pilna sprawa. Czy któryś z Kumotrów mieszka może na stałe za zachodnią granicą? Chciałbym wziąć udział w aukcji, ale wysyłka tylko na terenie Niemczech.
Odpowiedz do tematu
: Zakup w Niemczech
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Do rybaka pisz ..
:
Do rybaka o rok za pozno, jak mieszkalem przy granicy, to pomagalem ludziskom, teraz juz nie - za duzo rzeczy mi ginelo, jak wysylalem z Niemiec do Polski.
Sorry Panowie.
Sorry Panowie.
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Michał skorzystaj z pośrednika np.
http://kupujemywniemczech.pl/
lub napisz pytanie czy nie udostępni wysyłkę do PL też. Jak tak kupiłem swoje Archimede. Koleś nie robił żadnych problemów.
http://kupujemywniemczech.pl/
lub napisz pytanie czy nie udostępni wysyłkę do PL też. Jak tak kupiłem swoje Archimede. Koleś nie robił żadnych problemów.
World Wide Watches
:
odmiana przez przypadki !
terenie Niemiec, terenie Niemiec, terenie Niemiec / w Niemczech, w Niemczech, w Niemczech
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-02-23, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Michał napisał/a: |
terenie Niemczech. |
odmiana przez przypadki !
terenie Niemiec, terenie Niemiec, terenie Niemiec / w Niemczech, w Niemczech, w Niemczech
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-02-23, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Może po prostu napisz do człowieka i zgodzi się wysłać do Polski? A jak od razu sie nie zgodzi, to korumpuj
Ostatni Ingersolla kupiłem od takiego co tez tylko do Niemiec chciał wysyłać, ale po paru konkretnych argumentach znalazł sposób żeby wysłać za 15 jurków
Ostatni Ingersolla kupiłem od takiego co tez tylko do Niemiec chciał wysyłać, ale po paru konkretnych argumentach znalazł sposób żeby wysłać za 15 jurków
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Oczywiście, że napisałem...
Cytat: |
I am sorry, but I only send inside Germany. |
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To nie bierz - szukaj dalej
Z Niemiec do Polski nie wysyła - też coś
Z Niemiec do Polski nie wysyła - też coś
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
To skorzystaj z pośrednika... w Japonii mało kto wysyła do Europy... tam nawet do USA ciężko z wysyłką i nawet amerykańcy korzystają z tego typu uług.
Wiafomo wyjdzie drożej... ale często i tak warto
Wiafomo wyjdzie drożej... ale często i tak warto
World Wide Watches
:
Odpowiedz do tematu
[b]
Tak tez zrobię.
Fazi napisał/a: |
To nie bierz - szukaj dalej |
Tak tez zrobię.