Witam ponownie,
chyba zaraziłem się zegarkomanią na dobre i moja poczciwa festina F16363, Lorusek i Casio już mi nie wystarczają i chciałbym coś nowego;) A że jest okazja kupić coś zza wielkiej wody po całkiem przyjemnych cenach chciałbym podzielić się z szanownymi kumotrami moim dylematem
Zegarek potrzebny do noszenia mniej więcej na co dzień, głównie w sezonie letnim dlatego padło na bransoletę. WR co najmniej 100M. Cena max 700PLN/200USD.
Wybór zawężył się do poniższych modeli:
Orient Star Retro Future - wiem, że może troszkę jarmarkowy i efekciarski ale cholernie mi się podoba no i mega jakość w końcu to wyższa półka Orienta: http://www.youtube.com/watch?v=rGAonfU3hBs
Orient Mako/BIG Mago - model z niebieską tarczą
Citizen NP4000-59E.
Podsumowując:
Gwiazdka kusi mnie najbardziej ze względu na stosunek cena/jakość, niespotykany dizajn, no i pewność, że nie spotkam nikogo innego z takim samym zegarkiem
Odpowiedz do tematu
: Zegarek na bransolecie na codzień
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-03-05, 22:20, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-03-05, 22:20, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-03-05, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli już Mako, to lepiej Ray'a - Mako się do niego nie umywa
Taki Citek też świetny:
Taki Citek też świetny:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-03-05, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ray to bardzo dobra propozycja.
:
Tak jak z początku skrzywiłem się na tego Orienta, tak po obejrzeniu filmiku zmieniłem zdanie. Oczywiście to nie jest zegarek dla każdego i na każdą okazję ale jeżeli Tobie się podoba i w dodatku można go mieć za rozsądne pieniadze - IDŹ NA CAŁOŚĆ i bierz czerwonego! Na stonowane i popularne zegarki jeszcze będziesz miał czas..
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Wszystkie są świetne i najchętniej kupiłbym wszystkie ale teraz muszę się zdecydować na jeden i szala coraz bardziej przechyla się na stronę niebieskiego Orient Stara ze względu na dizajn i cenę.
:
Jak się podoba to bierz, dla mnie zbyt odpustowy.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jak się podoba, to bym brał niebieskiego Stara, design nie dla każdego, ale to Ty będziesz nosił
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
No i właśnie to mi się w nim podoba, jest oczoje*ny ale też poniekąd o to chodzi. Nikt koło takiego zegarka nie przejdzie obojętnie. A jak się znudzi to zawsze można będzie wrzucić na bazarek i odzyskać część zainwestowanej kasy
:
Stara bier i niech się znudzi, juz w kolejkę się ustawiam
русский тролль иди нахуй
:
A co taki Star kosztuje?
:
gdzie tego stara można za 200 prezydentow wyrwac ?
:
Na zatoce 700 funciaków.
:
Na amazonie taniej, ale tez ponad 500 preziów, to w sumie najciekawiej wychodzi nasza "rodzima" oferta http://www.i-zegarki.pl/o...atic-p-956.html tylko nie wiem czy to pewny sprzedawca?
русский тролль иди нахуй
:
blaise Star jest interesujący, najbardziej podoba mi się niebieski.
Inna sprawa, czy on jest: "na co dzień"?. Dla mnie nie
Na szczególne okazje byłby niezły
Inna sprawa, czy on jest: "na co dzień"?. Dla mnie nie
Na szczególne okazje byłby niezły
John Smith
:
Odpowiedz do tematu
Panowie jest na znanym portalu aukcyjnym jednak jest to licytacja więc nikt nie wie jak się skończy, ostatnio były miesiąc temu i zainteresowania nie było kompletnie żadnego.