Panowie,
czy 280 prezydentów za Tisella ST19-A to ciut nie za dużo ,bo właśnie tyle zaproponował mi ich sprzedawca z ebaya (tisell-kr). Zakup niestety poz ebay, nie wiem czemu nie chce ich wystawić
Zegar jest fantastyczny ale cena też nie byle jaka
Odpowiedz do tematu
: Tisell ST19-A
Ostatnio zmieniony przez Mairo 2013-03-14, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Mairo 2013-03-14, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Mairo, mi zaproponował 290.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A mnie 210....
Dziwne to wszystko....
Dziwne to wszystko....
:
Michał, on tych "lucky" nie lubi
Mairo, zegarki Tissela wykonane są całkiem ok, porównaj sobie z cenami np. noworuskich chrono i sam sobie odpowiedz na to pytanie.
Mam od niego chroniacza z tymi kontrowersyjnymi uszkami i jestem b. zadowolony, BARDZO.
Mairo, zegarki Tissela wykonane są całkiem ok, porównaj sobie z cenami np. noworuskich chrono i sam sobie odpowiedz na to pytanie.
Mam od niego chroniacza z tymi kontrowersyjnymi uszkami i jestem b. zadowolony, BARDZO.
:
230 z wysyłka by było IMO optymalnie, ale ja bym pewnie dał i 300 jakbym miał gorszy dzień jakiś
Biorę za tyle
Mairo napisał/a: |
czy 280 prezydentów za Tisella ST19-A to ciut nie za dużo |
230 z wysyłka by było IMO optymalnie, ale ja bym pewnie dał i 300 jakbym miał gorszy dzień jakiś
Cezar napisał/a: |
A mnie 210.... |
Biorę za tyle
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ale on wtedy jeszcze nie wiedział, że ja jestem "lucky"
Tomek napisał/a: |
Michał, on tych "lucky" nie lubi |
Ale on wtedy jeszcze nie wiedział, że ja jestem "lucky"
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Instynkt mu podpowiedział
Michał napisał/a: |
Ale on wtedy jeszcze nie wiedział, że ja jestem "lucky" |
Instynkt mu podpowiedział
:
No właśnie mu piszę że za 220 wezmę zobaczymy co on na to
:
Ten tissel jest świetny 280 baksów to IMO dobra cena, a 210 bardzo dobra Z automatycznych chrono taniej mozesz miec tylko Alphe, a noworuskie przeca droższe są
:
świetne to chrono...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
No i wziął i się obraził normalnie Chyba te 220 prezydentów które mu zaproponowałem tak nim wstrząsnęło i zamieszało, że na ofertę 250 $ już nie odpisał
Na ebayu ma wystawione chrono ze śmiesznymi uszkami - 2 dni do końca a cena obecna to 109$
LukasVanElvis to mechaniczne chrono jest, Alpha zresztą też
Na ebayu ma wystawione chrono ze śmiesznymi uszkami - 2 dni do końca a cena obecna to 109$
LukasVanElvis to mechaniczne chrono jest, Alpha zresztą też
:
Może poszedł spać , w końcu mieszka w Korei, to nieco inna strefa czasowa
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-03-14, 15:48, w całości zmieniany 1 raz
chrono ze śmiesznymi uszkami |
na ofertę 250 $ już nie odpisał |
Może poszedł spać , w końcu mieszka w Korei, to nieco inna strefa czasowa
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-03-14, 15:48, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomek, nie rób scen, w HK dopiero 23, pytanie tylko jak się ma czas w HK z tym w Seulu.
:
W Seulu jest godzina później, bo jest bardziej na wschód. Geografii się nie miało?
Tomek, nie rób scen, w HK dopiero 23, pytanie tylko jak się ma czas w HK z tym w Seulu. |
W Seulu jest godzina później, bo jest bardziej na wschód. Geografii się nie miało?
:
A on nie ma nic innego do roboty o tej porze, jak odpisywać na maile ..
By mu pani Tisellowa dała
Odpowiedz do tematu
Tomek, nie rób scen, w HK dopiero 23, pytanie tylko jak się ma czas w HK z tym w Seulu. |
A on nie ma nic innego do roboty o tej porze, jak odpisywać na maile ..
By mu pani Tisellowa dała