1.
2.
3.
jak myslicie, który?
Odpowiedz do tematu
: wakacyjnie
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
Hej,
jeśli ma być casio, to polecam coś z serii DURO200 MDV (malrina), miałem kiedyś takiego,jak ten tutaj..
bardzo fajny masywny zegarek.. u mnie robił,za wakacyjnego nurasa i sprawdził się wyśmienicie:)
(podpowiem,że jest aktualnie jedna sztuka w dobrej cenie na ale...) ja musiałem ściągać z zatoki..
Pozdrawiam!
jeśli ma być casio, to polecam coś z serii DURO200 MDV (malrina), miałem kiedyś takiego,jak ten tutaj..
bardzo fajny masywny zegarek.. u mnie robił,za wakacyjnego nurasa i sprawdził się wyśmienicie:)
(podpowiem,że jest aktualnie jedna sztuka w dobrej cenie na ale...) ja musiałem ściągać z zatoki..
Pozdrawiam!
Let's watch!
:
żeby nie być gołosłownym..
(..przypomniałem sobie,że miałem wersję na rynek europejski czyli MTD (bez ryby) , ale marlin zawsze bardziej mi się podobał,ma do tego fajniejszy dekielek)
(..przypomniałem sobie,że miałem wersję na rynek europejski czyli MTD (bez ryby) , ale marlin zawsze bardziej mi się podobał,ma do tego fajniejszy dekielek)
Let's watch!
:
Jak MDV to :
lub troche wiekszy brat
lub troche wiekszy brat
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Dwójka. Bardzo ciekawie usytuowana data.
:
Mi się żaden nie podoba
Ten Artura niebieski fałkiem fajny za to. Podobno też na fajnej jakoścowo bransie jest.
Ten Artura niebieski fałkiem fajny za to. Podobno też na fajnej jakoścowo bransie jest.
:
Ja bym nad 3 się zastanowił.
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
To multidata, nie chrono
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Odpowiedz do tematu
olek jako nr 1 też dał multidatę, więc chyba mu nie przeszkadza