Ponieważ Gerlachy nie chcą mi sprzedać Batorego bez kolejki to se wymyśliłem, że w prezencie kliknę sobie nocnego sokoła.
Ale przecież nie kilka, tylko jednego, bo inne też czekają w kolejce, a portfel nie z gumy tylko ze skóry, a gdyby nawet, to i tak trzeba mieć go czym rozciągać
Ale im dłużej i więcej szukałem tym niestety więcej znalazłem, ale za to coraz mniej wiem: do rzeczy więc...
Jakiego koloru tego sokoła, z czarną tarczą, czy może z brązową, a może (skoro on ten sokół nocny) w ogóle całego czarnego w PVD? A skoro tego właśnie, to dlaczego
Wrzucam poglądowe fotki i głównie liczę tu na takiego jednego, co to ostatnio obama niech może jakieś przemyślenia swe przedstawi.
Odpowiedz do tematu
: Citizen Nighthawk, ale który?
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Jeśli to nie ma nic wspólnego z Twoją chorobą ,to IMO tylko brązowy
:
Żaden imo, spoko zegarki ale chyba nie aż tak żeby kupić Zresztą wusowca będziesz miał niedługo z dwoma koronkamy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
brazowy mialem, dosc szybko sprzedalem. Fajny zegar, ale dla mnie za duzo wensza w wenszu. Polecam bransolete, bo ponoc fajna.
beceen | ***** ***
:
po prostu czarny
:
A ja za brązowym też mi się bardzo podoba.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Miałem stalowego z czarną tarczą na bransolecie, sprzedałem i potem żałowałem. Bransoleta najlepsza, jaką miałem w zegarkach w tym przedziale cenowym. Szukaj wersji na bransolecie, a pasek to już sobie jakiś znajdziesz.
:
Fajne te Citki chociaż na żywo imo nie robią takiego wrażenia. Poza tym ale myślę, że w podobnym przedziale cenowym można szukać czegoś ciekawszego dlatego głos na "żaden"
:
Myślę, że Dorian06 się wypowie bo ma w tej chwili obydwa chociaż akurat jemu czarny bardziej podszedł
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Tylko Havana na chronossimo
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Miałem całego czarnego na bransolecie i był nie do noszenia. Smutny jak kondukt pogrzebowy. Miałem też dość długo Havanę i to było to. Fajny zegar i mimo wenszów na tarczy zaskakująco czytelny. Oryginalny pasek nie dał rady, więc przerzuciłem na zamówiony u Spinnera.
:
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-06-16, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
Chyba mi przeszło macie rację, za dużo wenszy
Ale poczekam aż się obama może wypowie, może go jeszcze skorumpuję, albo co
albo se dla odmiany skx'a kliknę może...
Ale poczekam aż się obama może wypowie, może go jeszcze skorumpuję, albo co
albo se dla odmiany skx'a kliknę może...
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-06-16, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
русский тролль иди нахуй
:
SKX brzydal...
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Cicho, sam brzydal, a w ogóle to miałeś na spacer iść albo się uczyć
SKX (pepsi) na bazarku długo nie poleży jakbyco, zresztą naghthawk havana też nie
Coś się musi dziać, w czerwcu nic jeszcze nie kupiłem a czerwony nick zobowiązuje
SKX (pepsi) na bazarku długo nie poleży jakbyco, zresztą naghthawk havana też nie
Coś się musi dziać, w czerwcu nic jeszcze nie kupiłem a czerwony nick zobowiązuje
русский тролль иди нахуй
:
Odpowiedz do tematu
Dla mnie zaden, w tej cenie jest milion ciekawszych...