Już nie pamiętam ile miałem Maryn w kopercie Radiomira. Za każdym razem szło do ludzi. Podoba mi się ten zegar bardzo, dopóki go nie założę na rękę...
Już miałem sobie odpuścić myśląc, że nigdy się nie polubimy, a tu znienacka Manbushije jakieś speszal offer wystawił no i pomyślałem: co mi tam.... za $55 z szipem szkoda było nie kliknąć.
Przyszło takie coś:
Wskazówki kliknąłem przy okazji bo do projektu były potrzebne.
Pierwszy raz zobaczyłem tak wykończonego (na połysk) anitasa. Inaczej też jest montowana tarcza do mechanizmu - maleńkie dwie śrubki przytrzymujące nóżki tarczy są na obwodzie.
No i szkło jest przeźroczyste bez niebieskiego AR, który zwykle w Radio od majfrendów był. To wygląda jak szafir z bezbarwnym AR
No więc wymyśliłem sobie, że zrobię go na wintydżowo sosydżowo. Inne wskazówki, szczotkowane złoto...
No i pierwsze co mi nie wyszło to kolor lumy - miał być bardziej beżowy, a wyszedł trochę za żółty.
Za to całkiem nieźle mi wyszło sosydżowe położenie tejże.
Świecić toto będzie tak:
A jak poskładam do kupy to pokażę co wyszło...
Odpowiedz do tematu
: Segoy'a do Radiomaryny podejście kolejne....
Segoy
:
...to ja poczekam
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2013-07-02, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
No wyszło coś takiego...
światło wujowe jak nie wiem co...
Taka metamorfoza....
światło wujowe jak nie wiem co...
Taka metamorfoza....
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2013-07-02, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
Segoy
:
Wskazówki lepsze...
:
Wyszło całkiem fajnie.
Szczególnie luma.
Chętnie bym się nauczył tak kłaść...
Szczególnie luma.
Chętnie bym się nauczył tak kłaść...
:
Zacny jest
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Zdecydowanie bardziej soczysty, kolor lumy super
:
ładnie wykonane, solidna robota
:
No właśnie!
Nieśmiało sugeruję, żeby Kolega jakąś mini instrukcję zrobił, jak taką lumę zrobić i jak nakładać.
Svedos napisał/a: |
Wygląda na dobrą robotę. |
No właśnie!
Nieśmiało sugeruję, żeby Kolega jakąś mini instrukcję zrobił, jak taką lumę zrobić i jak nakładać.
:
A co z sekundową, zostaje biała?
Nałożenie lumy profeska , też domagam się poradnika
Nałożenie lumy profeska , też domagam się poradnika
:
A ta tarcze radka w tle (chyba z książki), właśnie chce ją sobei zrobić, mam już projekt wektorowy, ale nie mogę znaleźć nikogo aby mi ją wykonali (wycieli indeksy i wygrawerowali napis), może znacie taki zakład co to wykonuje ?
:
rewela!
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Sekundowa też jest złota szczotkowana. Pewnie lepiej będzie widać na kolejnych fotkach - w normalnym świetle. Co do poradnika... no.... bierzesz i nakładasz...
Jakieś piwo do tego się zawsze przydaje
Tak serio - może następnym razem jak będę coś takiego robił to pobawię się w paparazzi i wyjdzie z tego jakiś tutorial.
Jakieś piwo do tego się zawsze przydaje
Tak serio - może następnym razem jak będę coś takiego robił to pobawię się w paparazzi i wyjdzie z tego jakiś tutorial.
Segoy
:
Odpowiedz do tematu
Za fajnie to wygląda
_
work in progress
work in progress