Witam szukam zegarmistrza z okolic Bedzina który naprawił by mi mojego Aviatora na 3133
Zegarek mi spadł a objawy to odpadnięta wskazówka minutowa z chrono i losowe kasowanie się wskazówki sekundowej
Odpowiedz do tematu
: Dobry majster z okolic Będzina
:
Z Będzinem nie pomogę,ale jak chcesz Katowice, tychy, Gliwice itd to daj znać...
Pozdro,
W.
Pozdro,
W.
:
Antigalacticos: znasz kogoś sensownego w tychach albo gliwicach? Chętnie poznałbym namiary. Nie polecam żadnego z "fachowców" z Łazisk, Mikołowa i Rybnika. Złe wspomnienia...
:
Mogą też być Katowice
Antigalacticos napisał/a: |
Z Będzinem nie pomogę,ale jak chcesz Katowice, tychy, Gliwice itd to daj znać...
Pozdro, W. |
Mogą też być Katowice
:
W gliwicach chłopaki noszą do majstra z GCH-u ale szczegóły to pytaj Grizliego i Ciniola. w Tychach Zenon Latocha al. niepodległości 188 (na tzw. tęczy) - słyszałem pozytywnego coś, sam tam nie dotarłem, skończyło się na przyjemnej rozmowie telefonicznej...
ja mam dobre doświadczenia z p. Adamem Graczyk - Kochanowskiego 11 - namiary do wyguglania.
pozdrawiam,
w.
Cytat: |
Antigalacticos: znasz kogoś sensownego w tychach albo gliwicach? Chętnie poznałbym namiary. Nie polecam żadnego z "fachowców" z Łazisk, Mikołowa i Rybnika. Złe wspomnienia... |
W gliwicach chłopaki noszą do majstra z GCH-u ale szczegóły to pytaj Grizliego i Ciniola. w Tychach Zenon Latocha al. niepodległości 188 (na tzw. tęczy) - słyszałem pozytywnego coś, sam tam nie dotarłem, skończyło się na przyjemnej rozmowie telefonicznej...
Cytat: |
Mogą też być Katowice |
ja mam dobre doświadczenia z p. Adamem Graczyk - Kochanowskiego 11 - namiary do wyguglania.
pozdrawiam,
w.
:
Antigalacticos, to o Tychach mogę potwierdzić. Robił mi tego starego citka. Wyszło nieźle.
:
Ostatnio zmieniony przez kesek 2013-07-04, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję za namiary, na pewno skorzystam
Ostatnio zmieniony przez kesek 2013-07-04, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki za namiary wszystko poszło szybko i sprawnie i na szczęście okazało się że tylko wskazówki się poluzowały
Odpowiedz do tematu
Antigalacticos napisał/a: |
Ja mam dobre doświadczenia z p. Adamem Graczyk - Kochanowskiego 11 - namiary do wyguglania.
pozdrawiam, w. |
Dzięki za namiary wszystko poszło szybko i sprawnie i na szczęście okazało się że tylko wskazówki się poluzowały