Orient bambino
Odpowiedz do tematu

: Orient bambino
Kuledzy pomóżcie proszę, gdzie najlepiej zaopatrzyć się w białego bambino (poza orientuhern)?
Znalazłem jak na razie w watches88.com ale tam nie ma płatności paypalem oraz w longisland... ale tam zapewne vincent dołoży swoje "kilka" groszy.

No chyba, że podpowiecie jakiegoś innego białego eleganta (mewki i pekiny odrzucam bo mnie sie nie podobią).

Bardzo mocno utkwił mi też we łbie biały tiesel bauhaus ale bez logo tylko, że nie mogę znaleźć sklepu, który by to oferował.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
rmaya napisał/a:
watches88.com ale tam nie ma płatności paypalem

Jak nie ma jak jest ;)
Poszukaj jeszcze na click a watch, co prawda aktualnie out of stock, ale może wróci.
Biały, ale w złocie jest w bardzo dobrej cenie tu http://www.creationwatche...4003w-3705.html

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

w watches88.com ale tam nie ma płatności paypalem

Jest - testowałem, zamawiałem ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A no fakt. Jest paypal. Ja gupi szukałem w "order guide" -> "payment guide" i nawet słowem nie wspomnieli o paypalu ale teraz zauważyłem, że jednak ichniejsze logo się pojawia.

Tak czy inaczej pozostaje pytanie, czy jest to na dzień dzisiejszy najlepsze źródło.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Panowie, a czy wg Waszych doświadczeń zakup na watches88.com wiąże się z dodatkowymi przyjemnościami związanymi z macaniem przez Vincenta?

:
goTomek napisał/a:
rmaya napisał/a:
watches88.com ale tam nie ma płatności paypalem

Jak nie ma jak jest ;)
Poszukaj jeszcze na click a watch, co prawda aktualnie out of stock, ale może wróci.
Biały, ale w złocie jest w bardzo dobrej cenie tu http://www.creationwatche...4003w-3705.html

W bardzo dobrej to już dawno nie ma, kupowalem ostatniego :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
http://www.click-a-watch....dial-watch.html tu raczej minamalne szanse na vincenta bo paczka idzie szwedzką pocztą

:
ałt of stok... cool

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Chyba jednak odpuszczę bambino, dołożę"nieco" grosza i uśmiechnę się do białego Le Locla...

Albert Einstein
:
Eee, Leloc jest nudny jak flaki z olejem, Bambi przez to szkło i tarczę pie-pan jest imo ciekawszy. ;) Ale oczywiście Ty tu rządzisz. ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Kiedy ja kcem fajnego garniaka z dokręcaniem. Często pojawiam się "na froncie" więc mocno inspirowane nie wchodzą w grę.
Do tego zakup chciałbym zrealizować (otrzymać) najpóźniej do 11.11...

A może jakieś inne propozycje?
Budżet powiedzmy 1500zł

Albert Einstein
:
Prosz...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Osoba Bow czyta ze zrozumieniem. plask
1. Pekiny i mewki zostały odrzucone w przedbiegach
2. Zegarek chciałbym miec najpozniej 11.11 a przy tych propozycjach raczej nie ma szans.
3. Mocno inspirowane tez odpadają (propozycja nr.2)
Nr 3 calkiem fajny

Albert Einstein
:
bow, plask ićpanstont z tom chińszczyzną, to tera jest eleganckie czterowymiarowe forum, dzie żętelmeny o kłalitach jeno romawiajo, a on takie cóś co to nie wiamoco wrzuci i ło :D :D
;)

ps. jakby Misiek był w okolicy to powiedzcie, że całość jest kursywą cool

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
goTomek napisał/a:
ps. jakby Misiek był w okolicy to powiedzcie, że całość jest kursywą

Ja "usłyszałem" tak:

goTomek napisał/a:
bow, ićpanstont z tom chińszczyzną, to tera jest eleganckie czterowymiarowe forum, dzie żętelmeny o kłalitach jeno romawiajo, a on takie cóś co to nie wiamoco wrzuci i ło

:D

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-10-25, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum