Witam.
Poszukuję zielonego ceramicznego bezela takiego jak w Rolex SUBMARINER 116610LV tzw. "hulk". Znalazłem tylko zamienniki od parnisów, ale są one za bardzo ciemnie. Potrzebuję bardziej kontrastowej zieleni. Może wie ktoś, gdzie można dostać taki bezel. Będzie on przeznaczony do davosy ternos.
Tak to wygląda w oryginale
Odpowiedz do tematu
: Zielony ceramiczny bezel do zegarków typu "rolex"
Ostatnio zmieniony przez krawiec 2014-01-30, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez krawiec 2014-01-30, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Misiu kolorowy, ale Stenek nie ma ceramiki
kornel91 napisał/a: |
krawiec, może Łukasz ci sprzeda od Stenka :
http://www.steinhart-zega...CEAN-1-GREEN/16 |
Misiu kolorowy, ale Stenek nie ma ceramiki
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, dałem ciała biję się w pierś
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
a termosy wszak zielone też bywają, to może i nie zamiennik, ale oryginalny davosowy zielony da się
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
No właśnie to ma być bezel do zielonego ternosa. W oryginale jest zbyt ciemny. Zieleń zieleni nie równa. Sam zobacz
[ Dodano: 2014-02-01, 22:47 ]
Nikt nic nie poradzi?
Odpowiedz do tematu
goTomek napisał/a: |
a termosy wszak zielone też bywają, to może i nie zamiennik, ale oryginalny davosowy zielony da się
|
No właśnie to ma być bezel do zielonego ternosa. W oryginale jest zbyt ciemny. Zieleń zieleni nie równa. Sam zobacz
[ Dodano: 2014-02-01, 22:47 ]
Nikt nic nie poradzi?