Poszukiwany zegarek budżet 2800 zł
Odpowiedz do tematu

: Poszukiwany zegarek budżet 2800 zł
Witam poszukuję zegarka typ w sumie niesprecyzowany musi wpaść w oko i jeszcze druga połowa musi go zaakceptować. Miałem kupić Sumo niebieskie, ale właśnie żonie nie podpisał. Ostatnio wpadł mi w oko Hamilton Khaki Utc, taki jak sprzedawał Wojtek, ale wtedy nie było kasy, może być coś w stylu Stainharta Ocean 2, nurek ale taki bardzie elegancki, jakieś używane chrono. Kwota w jakiej chciałem się zmieścić z kosztami wysyłki, cła, vat itp. 2800 zł. Choć bardziej bym chciał szukać w Pl, nie mam doświadczenia na zakupach za granicą, chyba że ktoś pomoże. Obecnie mam Orienta m-forca żółtka więc wodoszczelność nie jest regułą. Liczę na pomoc kumotrów :))

Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-03-14, 13:23, w całości zmieniany 2 razy
:
Sumo w sumie dość eleganckie jest ale głos połowicy rzecz święta ;)
Golden Eye może?

Elegancji odmówić mu nie można a i nie jest oklepany.
http://www.watch-corner.p...6_TB98-328.html
Cena trochę ponad budżet ale trzeba mailować do sprzedawcy, pewnie trochę się urwie.

Więcej fotek: https://www.google.pl/search?q=golden+eye

Za mną też chodzi od jakiegoś czasu, może kiedyś się uda ;)

:
Widziałem, widziałem ale i wątpię, żeby tyle opuścił, a zegar zacny i jest w kręgu zainteresowania, ale budżetu nie napnę to już max.

[ Dodano: 2014-03-09, 13:01 ]
Panowie pomoże ktoś jest Glycina na Wusie http://forums.watchuseek....ine-982952.html nie mam tam konta a cena dobra, kupi ktoś dla mnie, oczywiście pokrywam wszystkie koszty.

:
Masz konto na paypalu? Bo ja mogę na Wusie go dla Ciebie zaklepać ale zapłacić za niego ze swojego konta paypal nie dam rady bo dobijam do ichniego limitu

Edit: muszę wyjść z domu, będę za 2 godziny. Załóż sobie konto na WUS i już :)

Kibicuję zakupom bo mi się szaleńczo podoba ta Glycina, niedługo sam mam nadzieję mieć Combat Sub 2 Tone pifko

Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-03-09, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
:
Na Kizi jest chrono Stenka w tym budżecie.

http://zegarkiclub.pl/for...ronograph-44mm/

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Nie mam konta na Paypal a konta nie WUS-ie nie założę, angielski nie jest moją dobrą stroną

:
PayPal jest po naszemu, smialo zakladaj konto. Jesli chodzi o Wus to tak jak mówiłem moge ogarnac zakup dla Ciebie za jakieś 2h. Oglpszenie juz dosc dlugo wisi wiec raczej Ci nie ucieknie.

:
Stenki to dobry kierunek :złośliwiec:

A chrono w budżecie - może coś na plasticzaku?

:
satanic666, bierz tą Glycine z WUS- świerna jest. Myślę, że bow albo Mariusz pomogą jak im kasę prześlesz :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Alamo się zadeklarował z pomocą, czekam na odpowiedź czy oferta aktualna i jak coś biorę na 100%

:
Gdyby nie ostatnie wydatki związane z dzieckiem to sam bym łyknął tę glicynkę. Świetna jest a i cen bardzo fajna.
Już Ci zazdraszczam :głową w mur:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Ok witam znowu z Glyciną z WUS-u nie wyszło. Chciałbym tu podziękować ALAMO za pomoc i poświęcony czas. Tak więc Panowie szukamy dalej, jakieś propozycje. Teraz kusi ten nowy Citek ale cena już nie bardzo :głową w mur: . Co do zegara musi mieć datownik i tak 100m WR, może ma ktoś namiary na Hamiltona X-winda uda się w tej cenie

:
satanic666, w tej cenie można spróbować poszukać używki. Czasami się na Kizi pojawiają a użytkownik Startom też coś pisał o sprzedaży.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ano trzeba będzie obserwować.

:
Ja bym nie odpuścił Glyciny, jak nie ten konkretny egzemplarz to inny - co jakiś czas się pojawiają na WUS

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum