Chciałem się Was poradzić. Myślę nad zakupem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4492333141
Co prawda początkowo całkiem odrzuciłem ofertę, bo mam złe doświadczenia z zakupem telefonu z jednego z lombardów tej sieci, ale ostatecznie pomyślałem - do dwóch razy sztuka.
Zegarek z 2010 roku, jak to w lombardzie - nie ma info o przeszłości etc. Widać 2 rysy, na szkiełku, pasek przynajmniej jak dla mnie do wymiany. Ktoś widzi jeszcze coś niepokojącego ?
Odpowiedz do tematu
: Co myślicie - link do aukcji ?
:
Koperta jest strasxnie zjechana. Tu capecod nie pomoże. Duzo glebokich rys, wgniecienia lunety. Odpusc go.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Capecod to sobie z niczym nie poradzi. Dla mnie to przereklamowane a koperta fakt, że zajechane ja bym takiego zegarka nie nosił.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
dobrze że się z Wami naradziłem - ja skupiłem się na szkiełku i pasku i nawet nie widzę wgnieceń i aż takiego zużycia koperty - ale teraz im dłużej patrzę na fotki to rzeczywiście - chyba był używany codziennie - nie mam jeszcze dobrego oka do używanych zegarków ...
:
KubaCK, używane tylko na bazarku. Pewnie tak jak piszesz używany codziennie. Chociaż ja nosiłem swoje pierwsze droższe Casio ponad dwa lata jako jeden zegarek a i potem do remontów i napraw auta i lepiej wyglądał.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
to tym bardziej odpuszczam - Vostok Gaz 14 mało popularny na bazarku, więc zostanie chyba tylko zakup nowego. Tylko jak nowy to już bym wolał kupić wersję czerwono - czarną, a to już 1600 PLN czyli poziom Steinharta Pilota, który pewnie będzie lepiej wykonany - mniej mi się podoba, ale jedna również b. podoba.
:
Zmasakrowany ten Gazik nieźle - do tego swego czasu dało się je kupić spokojnie poniżej 1k pln więc i cena nie jakaś okazyjna. Wykonanie nie jest specjalnie gorsze od Stenka (mowa o kopercie) - jednak brak szafiru daje się we znaki - imo warto w kolekcji mieć oba
:
toto białe fajne... i nakręcane... tylko jakby ta koperta była lepiej "poukładana"
Słoniu napisał/a: |
Zmasakrowany ten Gazik nieźle - do tego swego czasu dało się je kupić spokojnie poniżej 1k pln więc i cena nie jakaś okazyjna. Wykonanie nie jest specjalnie gorsze od Stenka (mowa o kopercie) - jednak brak szafiru daje się we znaki - imo warto w kolekcji mieć oba
Obrazek Obrazek |
toto białe fajne... i nakręcane... tylko jakby ta koperta była lepiej "poukładana"
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Słoniu, teraz niestety poniżej 1k za ten model ciężko - ten z aukcji na pewno odpuszczam, dzięki za opinie.
:
No cóż, że uszka mogłyby być lepiej wykończone i wyprofilowane to fakt- ale i tak rzymiankę uwielbiam
Co do gazika: http://www.russtime.com/2...ine-p-1002.html i pewnie da się tą cenę lekko negocjować (wiem z doświadczenia )
Odpowiedz do tematu
Daito napisał/a: |
tylko jakby ta koperta była lepiej "poukładana" |
No cóż, że uszka mogłyby być lepiej wykończone i wyprofilowane to fakt- ale i tak rzymiankę uwielbiam
Co do gazika: http://www.russtime.com/2...ine-p-1002.html i pewnie da się tą cenę lekko negocjować (wiem z doświadczenia )