Hej
Ma ktoś może DB Pro Aqua (Kraków i okolice)? Wymyśliłem sobie takiego diverka na lato, a jakby była możliwość to chętnie bym pomacał przed zakupem.
Odpowiedz do tematu
: DB Pro Aqua
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Super, dzięki za info
:
Marcin, jako "swatka" dorobiłbyś się fortuny!
kornel91 napisał/a: |
Ten kolega ma [...] |
Marcin, jako "swatka" dorobiłbyś się fortuny!
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Mirek dzięki
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
I już po oględzinach Świetny zegar. Myślałem o zakupie żółtego ale chyba jednak te białe indeksy godzinowe trochę za słabo widoczne na żółtej tarczy. Będzie niebieski Dzięki Mirek raz jeszcze
:
I to jest bardzo dobry wybór. Tylko niebieski
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
kornel91
Miło mi jeśli pomogłem, wrzuć jakieś zdjęcia jak dojdzie!
Nooo, to nie do końca tak, ale co najmniej tak samo dobry jak czarny!
ejoker napisał/a: |
I już po oględzinach Świetny zegar. Myślałem o zakupie żółtego ale chyba jednak te białe indeksy godzinowe trochę za słabo widoczne na żółtej tarczy. Będzie niebieski Dzięki Mirek raz jeszcze |
Miło mi jeśli pomogłem, wrzuć jakieś zdjęcia jak dojdzie!
Elix napisał/a: |
[...] Tylko niebieski |
Nooo, to nie do końca tak, ale co najmniej tak samo dobry jak czarny!
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Ja tam ortodoksem jestem w tej kwestii. Tylko niebieski
Dopuszczam oczywiście czarnego, ale pod warunkiem, że niebieski jest już na stanie
Dopuszczam oczywiście czarnego, ale pod warunkiem, że niebieski jest już na stanie
:
Ja chciałem niebieskiego ale Marcin nie miał i jest czarny, który mi się bardzo podoba
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ostatnio zmieniony przez Elix 2015-06-06, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Na całe szczęście Marcin, ja kupowałem po Tobie
Tak czy inaczej, czarny również bardzo mi się podoba
Generalnie mam dwa modele zegarków, które zdublowałem ze względu na kolor.
DB Ana/Digi w stali i pvd z niebieską i czarną tarczą, oraz Big Mako - czarny i niebieski.
Nie wliczam w to rosyjskich, a poprawniej pisząc - radzieckich. Bo tam się w temacie dzieje sporo
Tak czy inaczej, czarny również bardzo mi się podoba
Generalnie mam dwa modele zegarków, które zdublowałem ze względu na kolor.
DB Ana/Digi w stali i pvd z niebieską i czarną tarczą, oraz Big Mako - czarny i niebieski.
Nie wliczam w to rosyjskich, a poprawniej pisząc - radzieckich. Bo tam się w temacie dzieje sporo
Ostatnio zmieniony przez Elix 2015-06-06, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Często odnoszę wrazenie, że dla znacznej części kumotrów istnieją tylko czarne i niebieskie zegarki No ewentualnie pomarańczowe i żółte- ale to tylko w lecie
Więc tak dla odmiany zaproponuję któregoś kwarcoka z kolorowym bezelem http://www.atomictime.pl/index.php?cPath=41_43_60
Więc tak dla odmiany zaproponuję któregoś kwarcoka z kolorowym bezelem http://www.atomictime.pl/index.php?cPath=41_43_60
:
Machu, i dlatego w moim temacie nie ma czarnego ani niebieskiego
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Machu, tylko kwarce są na gumie a ona jest taka o. No a w tym zegarku ciężko coś włożyć bo uszy bardzo blisko więc zostaje tylko bransoleta.
A pomarańczowy z pomarańczowym bezelem bardzo fajny.
A pomarańczowy z pomarańczowym bezelem bardzo fajny.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Bransoletę mozna dokupić, poza tym widziałem ten zegar na pasku i wg mnie wyglada bardzo dobrze