Odpowiedz do tematu
: Hommage rolka daytony
Poluje na jakis hommage rolexa daytony,oczywiscie z mechanicznym chrono.Kwarc i kalendarz w formie malych tarcz odpadaja.Czy chinscy przyjaciele robia takie cuda?
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Te biale tarczki srednio mi pasuja ale juz wiem jak szukac :]
A cos z milgaussow tez robia?
A cos z milgaussow tez robia?
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
O zesz kurna.To w dupie z daytona,musze sie rozejrzec za tym miglancem.Mistrzowski jest
Juz nawet te anorektyczne 39mm przezyje
Juz nawet te anorektyczne 39mm przezyje
:
Alpha Paul Newman robił na mnie zawsze bardzo pozytywne wrażenie:
Uploaded with ImageShack.us
No kurcze marzenie- jak będę szukał budżetowego chrono to ten jest pierwszy w kolejce.
Tutaj jest w bardzo atrakcyjnej cenie, niższej chyba nawet od jebajowej:
http://www.alpha-watch.com/details.php?myid=436
Uploaded with ImageShack.us
No kurcze marzenie- jak będę szukał budżetowego chrono to ten jest pierwszy w kolejce.
Tutaj jest w bardzo atrakcyjnej cenie, niższej chyba nawet od jebajowej:
http://www.alpha-watch.com/details.php?myid=436
:
ta ALFA jest bardzo dobrym wyborem, super wykonana,
mnie najbardziej zdziwiło że przyciski hronografu są na prawdę zakręcane, a nie udają tak jak w rosyjskich najczęściej.
no i sklep godny zaufania, do mnie przesyłka od nich leciała niecałe dwa tygodnie.
mnie najbardziej zdziwiło że przyciski hronografu są na prawdę zakręcane, a nie udają tak jak w rosyjskich najczęściej.
no i sklep godny zaufania, do mnie przesyłka od nich leciała niecałe dwa tygodnie.
:
A tego miglanca tylko na ebayu mozna wyrwac?
:
Gdyby tylko ta Alpha miała przeszklony dekiel...
:
Odpowiedz do tematu
Ale tam wysyłka do Polski tylko EMSem, czyli VAT i cło murowane.