Witam forumowiczów!
Poszukuję zegarka sportowego do biegania i innych sportów o poniższych parametrach:
-cena do 200zł
-gumowy pasek
-cyfrowy, bez wskazówek
-możliwość pokazywania jednocześnie aktualnej godziny i minutnika/stopera. Ewentualnie możliwość szybkiej zmiany pomiędzy tymi parametrami bez potrzeby przełączania przez wszystkie funkcje po kolei, tak jak to jest w zegarkach casio.
Czy zna ktoś taki zegarek?
Odpowiedz do tematu
: Zegarek do biegania
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez bromborek 2015-09-24, 10:22, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez bromborek 2015-09-24, 10:22, w całości zmieniany 1 raz
Wy macie zegarki ja mam czas...
:
Casio G-Shock DW-5600E to właśnie to czego szukałem .
: Re: Zegarek do biegania
Rylith napisał/a: |
...
-możliwość pokazywania jednocześnie aktualnej godziny i minutnika/stopera. Ewentualnie możliwość szybkiej zmiany pomiędzy tymi parametrami bez potrzeby przełączania przez wszystkie funkcje po kolei, tak jak to jest w zegarkach casio. ... |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, i tak już pomogłem koledze więc się nie męcz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ne męczę się. Tylko 5600 idealnie nie pasuje w założenia.
:
Dorian06, dlaczego?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Cztery posty wyżej.
:
Rylith, Dorian06, ale Dw to wszystko ma.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Sigma 1209 zegarek, z którym trenuję już kilka lat.
Raz czasomierz przestał się lubić z nadajnikiem do pulsometru jednak po odesłaniu na reklamację ścichapęk dostałem brand new cały zestaw
Tętno wskazuje prawie idealnie.
Odlegość po prawidłowym skalibrowaniu -+10%.
Brak międzyczasów.
Wyświtlać można w trakcie treningu różne parametry, jak stoper, tętno, czas treningu, godzina...
Gdybym miał znów wybierać, to kupiłbym go ponownie. Tym bardziej, że to koszt zaledwie dwóch piw po norwesku Do porównania mam Suunto Elementum Terra Black, ale bieganie z nim wiąże się z nierównomiernym rozwojem prawego i lewego bicepsa. Jednakże Suunto jest to zegar na wyprawy górskie, a nie na biegi.
Zero przy serduszko nie wskazuje, że przybiłem piątkę ze Św. Piotrem (chociaż tak się czułem wówczas) tylko, że nie używałem pasa na piersi z nadajnikiem
Raz czasomierz przestał się lubić z nadajnikiem do pulsometru jednak po odesłaniu na reklamację ścichapęk dostałem brand new cały zestaw
Tętno wskazuje prawie idealnie.
Odlegość po prawidłowym skalibrowaniu -+10%.
Brak międzyczasów.
Wyświtlać można w trakcie treningu różne parametry, jak stoper, tętno, czas treningu, godzina...
Gdybym miał znów wybierać, to kupiłbym go ponownie. Tym bardziej, że to koszt zaledwie dwóch piw po norwesku Do porównania mam Suunto Elementum Terra Black, ale bieganie z nim wiąże się z nierównomiernym rozwojem prawego i lewego bicepsa. Jednakże Suunto jest to zegar na wyprawy górskie, a nie na biegi.
Zero przy serduszko nie wskazuje, że przybiłem piątkę ze Św. Piotrem (chociaż tak się czułem wówczas) tylko, że nie używałem pasa na piersi z nadajnikiem
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-09-26, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Tylko, że Suunto za 200 zeta nijak się nie wpisuje w założenia... chyba, że używka jakaś starszego modelu jeszcze... dodatkowo
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-09-26, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Suunto odpada, to prawda. Jednak Sigma uważam do rozważenia.
Gdy sam szukałem modelu dla siebie oraz z relacji znajomych sportowców istotne jest by pulsometr był z opaski na klatce piersiowej.
Jeśli puls nie jest tak priorytetem i przy wyborze czasomierza możemy go pominąć, to marka sama w sobie przekonała mnie do siebie. Oprócz przygody o jakiej wspomniałem wszystko z nim było w porządku.
I coś mi się wydaje, że chyba poniosło mnie z ceną jaką podałem w poprzednim poście. Teraz zobaczyłem w internecie, że cena powyżej 300zł
Zupełnie nie mam pojęcia co mną kierowało
Gdy sam szukałem modelu dla siebie oraz z relacji znajomych sportowców istotne jest by pulsometr był z opaski na klatce piersiowej.
Jeśli puls nie jest tak priorytetem i przy wyborze czasomierza możemy go pominąć, to marka sama w sobie przekonała mnie do siebie. Oprócz przygody o jakiej wspomniałem wszystko z nim było w porządku.
I coś mi się wydaje, że chyba poniosło mnie z ceną jaką podałem w poprzednim poście. Teraz zobaczyłem w internecie, że cena powyżej 300zł
Zupełnie nie mam pojęcia co mną kierowało
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
:
No właśnie, juz chciałem się dziwić, że drogie te piwa po norwesku
Odpowiedz do tematu
Janku napisał/a: |
zobaczyłem w internecie, że cena powyżej 300zł |
No właśnie, juz chciałem się dziwić, że drogie te piwa po norwesku
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй