Odpowiedz do tematu
: Seiko Sumo bez x na tarczy
Da się jeszcze gdzieś kupić sumokę bez tego parcha X na tarczy czy tylko z drugiej ręki już?
:
Hogg, a co Ci tam ten X przeszkadza?
Bier z eglobala z tym parchem
Bier z eglobala z tym parchem
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ostatnio zmieniony przez k-kapusta 2017-10-11, 11:46, w całości zmieniany 1 raz
Mnie też się ten "X" nie podoba -fajne zegarki ale muszą coś zawsze zje...ć.Niech sie popytaja przed wprowadzeniem tego czy owego Co do zakupu,to pewnie trzeba przeorać pół internetu ,a się znajdzie...
Ostatnio zmieniony przez k-kapusta 2017-10-11, 11:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Rozkminiam temat, bo marzy się Seiko MM, ale żona jakoś ...hmmm... Ujmę to tak: "nie podeszła do sprawy z właściwą dozą zrozumienia"
:
Hogg, po coś goopi pytał
:
A bo "ogrodzenie nie skończone, a bo taras nie wylany, a bo elewacja by się przydała a nie tylko ocieplenie, a schody, a góra niewykończona..." ...
[ Dodano: 2017-10-11, 14:28 ]
Jakoś tak... Im mniej na tarczy tym lepiej jak dla mnie
[ Dodano: 2017-10-11, 14:28 ]
tomaliusz napisał/a: |
Hogg, a co Ci tam ten X przeszkadza?
Bier z eglobala z tym parchem |
Jakoś tak... Im mniej na tarczy tym lepiej jak dla mnie
:
No niestety, córki teściowej zazwyczaj tak mają
:
teraz mnie będzie męczyć czy mam taki z "x" czy nie a nie wiem gdzie go szukać
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Zapewne bez - miałeś go sporo wcześniej niż ja swojego, który też był jeszcze bez tegoż 'ozdobnika'
:
to jeszcze przypomnij czy maiłem czarnego czy niebieskiego ?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Może pomarańczowego
:
wypunktuj ją na butach i torebkach
Hogg napisał/a: |
A bo "ogrodzenie nie skończone, a bo taras nie wylany, a bo elewacja by się przydała a nie tylko ocieplenie, a schody, a góra niewykończona..." ...
|
wypunktuj ją na butach i torebkach
:
mowa nienawiści
Thomas666 napisał/a: |
wypunktuj ją na butach i torebkach |
mowa nienawiści
:
Odpowiedz do tematu
A niech pokaże, kto w domu spodnie nosi, a nie chowa się do budy, jak nieprzymierzając niewielki, wystraszony psiak...
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.