Zagwozdkę mam.
Temat - zegarek dla 8-mio latka (zaineresowania ogólna technika i zegarki). Bez specjalnej okazji - syn przyjaciela, którego widuję raz na 2-3 lata.
Pomożecie? Bo nawet nie wiem jak temat ugryzc.
Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz do tematu
: Zegarek dla młodzieńca.
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Jakieś G, stopień zaawansowania to już w zależności od przeznaczonych środków.
:
Erolek,
Też myślę że Gshock.
Ewentualnie jakieś Edifice prostsze jeśli w takich rzeczach gustuje.
Też myślę że Gshock.
Ewentualnie jakieś Edifice prostsze jeśli w takich rzeczach gustuje.
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Nie wiem, ostatnio młodego widziałem jak miał 5 lat. Wtedy samochody były na tapecie.
Pozdrawiam
Eryk
Szymon napisał/a: |
Ewentualnie jakieś Edifice prostsze jeśli w takich rzeczach gustuje. |
Nie wiem, ostatnio młodego widziałem jak miał 5 lat. Wtedy samochody były na tapecie.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Erolek,
Ważne żeby mu czegoś co będzie wyglądało jak odważnik na jego nadgarstku nie kupić
Ważne żeby mu czegoś co będzie wyglądało jak odważnik na jego nadgarstku nie kupić
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
A moze jakiś Timex Expedition One zazwyczaj są niewielkie, za to większość obecnych G to wielkie cebule
:
Erolek, taki jak Ty kupiłeś g-7710 czy pozytyw g-7700. Ma trochę bajerów i to jeden z mniejszych G.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No, to niegłupi pomysł. Swojego akurat dzisiaj noszę.
G-7700 jest na Amazonie w dobrej cenie.
Pozdrawiam
Eryk
kornel91 napisał/a: |
Erolek, taki jak Ty kupiłeś g-7710 czy pozytyw g-7700. Ma trochę bajerów i to jeden z mniejszych G. |
No, to niegłupi pomysł. Swojego akurat dzisiaj noszę.
G-7700 jest na Amazonie w dobrej cenie.
Pozdrawiam
Eryk
:
Odpowiedz do tematu
No i widzisz
Te mniejsze casio nie są takie fajne plastikowe klamerki i dodatkowo słabe podświetlenie.
Te mniejsze casio nie są takie fajne plastikowe klamerki i dodatkowo słabe podświetlenie.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91