Panowie coś bym kupił sam nie wiem co, chodzi mi po głowie nie nurek ale jakby miał wr200 i zakręcaną koronkę to chętnie. Wymiar od 43mm najlepiej na gumie choć nie koniecznie.
Budżet 1200 zł
Ktoś widział coś takiego.
Odpowiedz do tematu
: Coś bym kupił
:
44mm, 200m, na gumie, automat.
Jakies 1100 PLN
Ja mam wersje 40mm i jest zajefajny.
Pozdrawiam
Eryk
Jakies 1100 PLN
Ja mam wersje 40mm i jest zajefajny.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Miałem wersję 44 mm i zraziła mnie słaba luma.
:
Podpinam się pod temat jako obserwator bo mam podobny dylemat, a i nawet budżet się zgadza. Coś bym wziął, nie nurka, ale nie wiem co...
:
"Don Heniek" bardzo fajny, nie powinieneś żałować.
Ja sprzedałem z powodu białego datownika ale ja przewrażliwiony na tym punkcie jestem
Poza tym detalem bardzo pozytywnie oceniam i po cichu liczę, że może wersję z czarnym zrobią...
Ja sprzedałem z powodu białego datownika ale ja przewrażliwiony na tym punkcie jestem
Poza tym detalem bardzo pozytywnie oceniam i po cichu liczę, że może wersję z czarnym zrobią...
:
Patrząc na kryteria i nie ma być nurek, to chyba tylko jakiś Dżiszok Ci zostaje
:
Niekoniecznie jest np. Maranez Layan, ale już miałem i nic jeszcze nie przychodzi mi.do głowy.
:
Jest Hamilton. Bodajże 46mm.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2019-01-29, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
takie coś na fejsie za 1100 leży
na lumę nie powinieneś narzekać
ewentualnie taki pilot
też na fb za 1050
na lumę nie powinieneś narzekać
ewentualnie taki pilot
też na fb za 1050
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2019-01-29, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
Bardzo fajny jest ten Lum-Tec.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Lum tec ma wr100 i miałem już, choć do rozważenia , pilot nie.
:
Ten lumtec ciekawy bardzo, sam rozważałem tylko kolory takie zwykłe, nieciekawe
:
Tylko czarna data da efekt dziury na 3. na 9 jest duży jasny indeks i jasna data na 3 go optycznie równoważy. Też nie lubię białych dat na czarnych tarczach wrzuconych poza okrąg indeksów, ale tu ona nieco imituje indeks.
Woytec napisał/a: |
"Don Heniek" ...Poza tym detalem bardzo pozytywnie oceniam i po cichu liczę, że może wersję z czarnym zrobią... |
Tylko czarna data da efekt dziury na 3. na 9 jest duży jasny indeks i jasna data na 3 go optycznie równoważy. Też nie lubię białych dat na czarnych tarczach wrzuconych poza okrąg indeksów, ale tu ona nieco imituje indeks.
:
Nieco imituje...
Dałbym okienku datownika szerszą ramkę z lumy jak indeksy ale sam datownik jednak wolałbym czarny. Białego koloru nie ma na tej tarczy nigdzie poza datą i daje po oczach.
Mnie daje po oczach oczywiście bo każdy trochę inaczej podchodzi do tematu
Dałbym okienku datownika szerszą ramkę z lumy jak indeksy ale sam datownik jednak wolałbym czarny. Białego koloru nie ma na tej tarczy nigdzie poza datą i daje po oczach.
Mnie daje po oczach oczywiście bo każdy trochę inaczej podchodzi do tematu
:
Odpowiedz do tematu
Jest jeszcze Airman 46mm. Ale nie w tym budżecie.