cześć ludziska
zastanawiam się nad zakupem Koguta w bronzie, ale w wersji czysta tarcza - na ali jest tego sporo, tylko komentarze są przeróżne. Czy ktoś z Was zamawiał takiego i może coś więcej powiedzieć odnośnie "jakości"? oryginał, czyli Tudor bardzo mi się podoba zarówno w wersji brąz, jak i cały czarny, tylko jednak nie aż tak żeby wyskoczyć w wymaganej kwoty. A taki homar jakby nie było nie będzie dla większości ludzi rozpoznawalny jako stylizowany na Tudora
Odpowiedz do tematu
: Corgeut black bay - opinie, uwagi?
:
Ostatnio zmieniony przez QiQ 2019-07-31, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Miałem takowego ale w stali,na Miyocie i wrażenia bardzo pozytywne.Powiem więcej ,na bransolecie po wyjęciu z pudełka był efekt "wow".Wykonanie bardzo dobre ,bez niedoróbek - bynajmniej w moim egzemplarzu.Nie boii się wody,można spokojnie pływać.Jak Ci się podoba to bierz i się nie oglądaj...
Ostatnio zmieniony przez QiQ 2019-07-31, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Promaster
:
Miałem czerwonego, sam zegarek naprawdę spoko, bransa "takase" (gwint w jednym z ogniw jest większy od trzpienia ). Brąz jest raczej na pasku, więc bierz
:
Odpowiedz do tematu
Miałem stalowego na pasku.
Pasek to jakaś koszmarna pomyłka. Zapięcie również.
Sam zegar ok. Mój nie miał żadnych niedoróbek. Jak burak pozwala to brać.
Pasek to jakaś koszmarna pomyłka. Zapięcie również.
Sam zegar ok. Mój nie miał żadnych niedoróbek. Jak burak pozwala to brać.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |