Jak w temacie. Zakochałem się w tym zegarku ,oceńcie koledzy ile to cacko może kosztować.I czy jest dostępne w normalnej sprzedaży.Zdjęcie trochę kiepskie ,wielkie dzięki
[edit mod: Poprawiłem zdjęcie. Pozdrawiam Blaz]
Odpowiedz do tematu
:
Zanjąc życie to jak dobrze trafisz to w okolicach 1 - 1,5k kupisz.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Używka się w końcu jakaś trafi
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
To najfajniejsze forum na jakie trafiłem.Pozdrawiam wszystkich chorych na tę nieuleczalną chorobę .Wielkie dzięki,za info.
:
A teraz na znanym portalu aukcyjnym pojawi się ten właśnie egzemplarz Poljota w cenie 1-1,5k .
Czary-mary, barba-czary!
Czary-mary, barba-czary!
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Oj tam, oj tam, Chomik żeś przedawkował Tuborga
:
Pojawil sie juz dawno(tydzien temu),stad moje pytanie
tylko jaka bedzie cena ostateczna
Tuborg... dobra zecz
tylko jaka bedzie cena ostateczna
Tuborg... dobra zecz
:
Tuborg to sikacz...
Tak samo jak woda...
Tak samo jak woda...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Że Ty człowieku masz czas na zegarki ja każdy weekend spędzałbym na szlaku..... ....a tak - z Poznania, to prawie wyprawa roku
....a kocham góry - zdobycie szczytu jest jak ......"otwarcie paczki z oczekiwanym zegarkiem"
może w przyszłym roku Naszej Trójce Uda się Wyskoczyć......na szlak.....bo jak nie to szlag
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2010-11-27, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
czarny napisał/a: |
..... |
Że Ty człowieku masz czas na zegarki ja każdy weekend spędzałbym na szlaku..... ....a tak - z Poznania, to prawie wyprawa roku
....a kocham góry - zdobycie szczytu jest jak ......"otwarcie paczki z oczekiwanym zegarkiem"
może w przyszłym roku Naszej Trójce Uda się Wyskoczyć......na szlak.....bo jak nie to szlag
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2010-11-27, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
:
Potwierdzam, sikacz niewąski, ale w wersji standard, bo już Julbryg, którym się opijam ostatnio, całkiem, całkiem.
bow napisał/a: |
Tuborg to sikacz...
|
Potwierdzam, sikacz niewąski, ale w wersji standard, bo już Julbryg, którym się opijam ostatnio, całkiem, całkiem.
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Zegarka jeszcze się nie mam, własnie szukając informacji na temat tego cudeńka ze zdjęcia trafiłem na to forum. A Górki...jak masz coś na codzień to już tak nie cieszy chociaż czasem na urlopie jeszcze gdzś uda się wyskoczyć
Odpowiedz do tematu
GrzecH napisał/a: |
Że Ty człowieku masz czas na zegarki ja każdy weekend spędzałbym na szlaku |
Zegarka jeszcze się nie mam, własnie szukając informacji na temat tego cudeńka ze zdjęcia trafiłem na to forum. A Górki...jak masz coś na codzień to już tak nie cieszy chociaż czasem na urlopie jeszcze gdzś uda się wyskoczyć