Jest to mój pierwszy post na forum - witam zatem wszystkich serdecznie i proszę o pomoc w znalezieniu zegarka którego cyferblat będzie 24-ro godzinny
Forum czytam już od jakiegoś czasu i zdążyłem zapoznać się z ofertami Tao i manbushje. Niektóre konstrukcje są ładne... naprawdę ładne...
Alpha 24 odpada - po prostu nie podoba mi się.
Czy za Wielkim Murem są inni producenci oferujący zegarki 24h?
Odpowiedz do tematu
: Zegarek 24h
:
Tu może być problem .. sam werk jest i produkuje go Shanghaj , ale zegarków z tym odczytem oprócz tej Alphy nie zanotowałem . Na Wus z tego co widzę głównie Radzieckie/Ruskie Rakiety Burany Poljoty , Szwajcarskie - Glycine Breitling Olech & Wajs . Plus trochę nowych brandów . Z Chińskich tylko ta Alpha. Może na Tao Bao coś jest .
:
na WUS mam konto od dawna
szkoda... to może nie 24h sensu stricto a zegarek z indykatorem 24? tylko jakiś ładny
szkoda... to może nie 24h sensu stricto a zegarek z indykatorem 24? tylko jakiś ładny
:
może coś z gmt ?
ogólnie chińskich wygladajacych na chrono , z odczytem 24 godzinnym w totalizatorze to jest mnóstwo .. tanie i na ogół takie sobie i sporo brzydkich . Sea-gull powinien mieć coś ładnego w ten deseń
ogólnie chińskich wygladajacych na chrono , z odczytem 24 godzinnym w totalizatorze to jest mnóstwo .. tanie i na ogół takie sobie i sporo brzydkich . Sea-gull powinien mieć coś ładnego w ten deseń
:
chętnie obejrzę jeśli coś masz...
BTW
z rozpędu zacząłem wątek nie tam gdzie trzeba może ktoś przeniesie "Za Wielki Mur"
BTW
z rozpędu zacząłem wątek nie tam gdzie trzeba może ktoś przeniesie "Za Wielki Mur"
:
Sprecyzuje co szukasz jaki styl jaki mechanizm , rodzaj koperty , kolor .
Na pewno coś kumotrowie pomogą .
Na pewno coś kumotrowie pomogą .
:
Chyba największy wybór 24 godzinnych jest wśród ruskich.
:
to akurat jest pewnik
TowRoupas napisał/a: |
Chyba największy wybór 24 godzinnych jest wśród ruskich. |
to akurat jest pewnik
:
A może zacznijmy od tego ile masz kapuchy do wydania
:
Dokładnie. Podaj zaplanowany budżet. Najtańszego 24-h używanego "ruska" dostaniesz już za kilkadziesiąt zł, ale chyba nie tego szukasz
:
jak najbardziej ma odczyt 24h..
jak najbardziej ma odczyt 24h..
:
Odpowiedz do tematu
Omega bardzo ładna ale wróćmy na ziemię... Darecki pyta o kasę - chodzi o chińczyka więc wiadomo o jakiej kasie romzwiamy