Panowie, szukam divera z akcentami w kolorze oblaskowej zieleni. Odpada jednak cala tarcza w tym kolorze. Indeksy, wskazowki itd jak najbardziej. Ktos moze ma cos w pamieci?
O taka zielen mniej wiecej chodzi - w tej Albie nie jestem przekonany do powloki bezela - musialbym pomacac chyba /fota by tkpoz/
Pozdr
s.
Odpowiedz do tematu
: diver z ostrymi zielonymi akcentami
:
Alphy maja jadowicie zielone bezel - może w tę stronę
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-02-07, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
a ja proponuję zmodowanie seikacza
a tej powłoki nie masz się co bać - jeśli jest jak w seikaczach, a pewnie jest, to wytrzyma ci dłuuuuuuuuugo (mam to wiem)
a tej powłoki nie masz się co bać - jeśli jest jak w seikaczach, a pewnie jest, to wytrzyma ci dłuuuuuuuuugo (mam to wiem)
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-02-07, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
troszku bardziej chodzi mi o wyglad w realu - wiem, ze sie moze podobac, ale boje sie ze sie za bardzo mieni jesli tak mozna powiedziec.
pozd
s.
Rudolf napisał/a: |
o tą powlokę na bezelu w Albie nie musisz się martwić , to tak łatwo nie schodzi . |
troszku bardziej chodzi mi o wyglad w realu - wiem, ze sie moze podobac, ale boje sie ze sie za bardzo mieni jesli tak mozna powiedziec.
pozd
s.
:
ona jest chyba taka błyszcząca (u mnie przynajmniej) i to się nie mieni tylko po prostu wszystko się w tym odbija
Skate or die!
:
Papier wodny 3500, i jechane - taką mam koncepcję
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-02-07, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Bezel w albie (miałem zegarek identyczny jak na zdjęciu) ma specyficzny kolor - to taki lustrzany czarny - czarny z domieszką srebrnego. Widać na nim odciski palców i zacieki z wody, ale jak dla mnie ten kolor srebrno-czarny jest genialny. Cały zegarek dzięki temu pierścieniowi i zielonym akcentom ma niepowtarzalny wygląd !
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-02-07, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
im dłużej się gapię tym bardziej mi się podoba...
ile to warczy?
pamiętam ze spotkania, że miała fajne ząbki na bezelu jak sammy i fajną koronkę z zabezpieczeniem jak sammy.
Jak jest z tym wypełnieniem pomiędzy uszami - to tylko maskownica czy na stałe?
to może być słaby punkt.
ale jak tarcza mi się nie podobała to teraz,
Coś jest w tym zestawieniu kolorów... jak damasko oglądałem na fotkach to też mi nie podchodził, ale jak macnąłem to
ile to warczy?
pamiętam ze spotkania, że miała fajne ząbki na bezelu jak sammy i fajną koronkę z zabezpieczeniem jak sammy.
Jak jest z tym wypełnieniem pomiędzy uszami - to tylko maskownica czy na stałe?
to może być słaby punkt.
ale jak tarcza mi się nie podobała to teraz,
Coś jest w tym zestawieniu kolorów... jak damasko oglądałem na fotkach to też mi nie podchodził, ale jak macnąłem to
Skate or die!
:
Mnie trzyma jeszcze ten blyszczacy bezel, ale nie wykluczone, ze pekne za 2-3 dni niestety - tarcza i wskazowki mi sie bardzo podobaja.
175-185$
pozdr
s.
prezesso79 napisał/a: |
im dłużej się gapię tym bardziej mi się podoba...
|
Mnie trzyma jeszcze ten blyszczacy bezel, ale nie wykluczone, ze pekne za 2-3 dni niestety - tarcza i wskazowki mi sie bardzo podobaja.
prezesso79 napisał/a: |
ile to warczy? |
175-185$
pozdr
s.
:
ooo nawet całkiem sporo w takim razie pierwszy będzie OM (coś ostatnio wszyscy na pomarańczowo jadą)
Skate or die!
:
...Seiko ma podobne coś w ofercie (o ile "5" nie przeszkadza)
SNZB 23
SNZB 23
:
Odpowiedz do tematu
do alby pasują części modowe od seiko?
teraz już wiem co mnie w niej wkurza - te bezpłciowe obłe wskazówki, ale to pryszcz
teraz już wiem co mnie w niej wkurza - te bezpłciowe obłe wskazówki, ale to pryszcz
Skate or die!