Dziecięca Amfibia :?:
Odpowiedz do tematu

: Dziecięca Amfibia :?:
Sam sobie jestem winien ...
Moja srala zakochała się we wszelkiego rodzaju zegarkach nurkowych. Ubaw jest po pachy - siedzi w wanie, dopytuje się "tatuś, może amfibie trzeba umyć :?: ", lata po domu z pomarańczową Alphą i ją całuje - cyrk na kołach :!:
Powiedzcie, czy poza dziecięcą Amfą wpada wam do głowy jakiś inny zegarek żeby miał WR100 minimum :?: I to taki, żeby go pięciolatka mogła nosić :?: Moja ma Uniona i "baby amfa" 3 sztuki z nurków - ale to mechaniki i pięciolatce trochę strach dawać ... jakiś Casio :?:

:
no niby mam takie coś :)

:
Krzychu - baby G :mrgreen:

na przykład takie słitaśne:

:
A może coś ze Swatcha? Nieduże, kolorowe, plastik, ale w miarę wytrzymały .. Niektóre mają 10atm.

:
O k@#$% ... :shock: :shock:
Oczy mi wypadły :lol: :lol:
Może mam za jasny monitor :razz: :?:
Jaki to ma wymiar ? Tylko mi milimetrów nie cytujcie :lol: - maluchowi podejdzie ?

Edit Mod - Panie Ładny - nu nu nu

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-02-12, 11:37, w całości zmieniany 2 razy
:
tak na oko ciut większe niż baby amfa - tyle że kwadraciak więc przez to optycznie wydaje się jeszcze większy - idź do jakiegokolwiek tajm-trądu to sobie obejrzysz i przymierzysz :mrgreen:

:
mam seiko na bazarku :cool:

:
Seiko ona już ma ... :mrgreen: I to takie żeby pięciolatce ręki nie urwało :lol: ...

kadarius napisał/a:
tak na oko ciut większe niż baby amfa - tyle że kwadraciak więc przez to optycznie wydaje się jeszcze większy - idź do jakiegokolwiek tajm-trądu to sobie obejrzysz i przymierzysz :mrgreen:

Sobie kufa przymierzę ... Chyba na Wacka ...

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-02-12, 00:05, w całości zmieniany 1 raz
:
to moje jest damsko dziecięce cały ma 35 mm ;)

:
Gratuluję dobrego gustu córce :) Amfy rządzą :P

Blaz
[Usunięty]
:
Baby-G, a nie Amfę! :grin:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum