Seiko Sun and Moon
Odpowiedz do tematu

: Seiko Sun and Moon
Dlugo szukalem skomplikowanego kwarca robionego wg. starej szkoly, czyli uzywajac podstaw dzialania zegarkow mechanicznych - bez mocy obliczeniowej dobrego komputera i trzech procesorow sprawdzajacych odpowiednie ustawienie wskazowek co dwie sekundy.No i w koncu znalazlem : )
1

2

3

4

5

Co sadzicie? ;)

Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-08-23, 14:49, w całości zmieniany 2 razy
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
jak dla mnie świetny jest ale ja to lubię stare zegarki :mrgreen:
Jakbym takiego miał to bym nosił nawet na co dzień! jeszcze jakby był stalowy polerowany to by był miooodzioo :mrgreen:

:
kadarius napisał/a:
jak dla mnie świetny jest ale ja to lubię stare zegarki :mrgreen:
Jakbym takiego miał to bym nosił nawet na co dzień! jeszcze jakby był stalowy polerowany to by był miooodzioo :mrgreen:

Mimo,ze to malenstwo (35mm) i wyglada dosc smiesznie jak na dzisiejsze czasy to go i tak nosze ; )
Byla wersja w stali,ale to zegarki dosc trudne do wylapania.

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Janek ale ja na co dzień noszę takie zegarki - spójrz choćby do nadgarstkowych :mrgreen:

:
Pare nadgarstkowych i porownanie z PZLka ;)

:
...Janek, no takie zdjęcia (te 2 ostatnie) to jak nie Twoje, gdzie ostrość poszła? Porównując je z pierwszym zdjęciem - to bez urazy, ale te możesz pokazywać w nadgarstkowych (i to na kalkulatorku). Proszę nie zaniżać swojego poziomu, ,bo będzie z liścia :evil: :twisted: :evil:

:
To nie z liścia będzie, tylko ze sztachety.

:
Maxio,aparat mi padl,a obiecalem,ze zrobie nadgarstkowe :mrgreen:
To zrobilem,telefonem :mrgreen:
Jutro sie poprawie :oops:

Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-08-23, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajny :)

:
Janek, napisz coś o nim więcej. Ja działają te dwa górne wskaźniki?

Foch und Ch.
:
Ten po lewej to wskaznik dzien/noc (co dziwne,ustawiany osobna koronka - nie mam pojecia po co).A ten po prawej to fazy ksiezyca :)

:
Małe jest piękne.. :mrgreen: :mrgreen:

G. Gerlach - polskie zegarki

Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Janek napisał/a:

Jutro sie poprawie :oops:

Wykładzinę na podłodze popraw :twisted: :mrgreen:

J.

Spam
[Usunięty]
:
patafian napisał/a:
Małe jest piękne.. :mrgreen: :mrgreen:

Etam.
Pezetelka najładniejsza :!: