Dlugo szukalem skomplikowanego kwarca robionego wg. starej szkoly, czyli uzywajac podstaw dzialania zegarkow mechanicznych - bez mocy obliczeniowej dobrego komputera i trzech procesorow sprawdzajacych odpowiednie ustawienie wskazowek co dwie sekundy.No i w koncu znalazlem : )
1
2
3
4
5
Co sadzicie?
Odpowiedz do tematu
: Seiko Sun and Moon
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-08-23, 14:49, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-08-23, 14:49, w całości zmieniany 2 razy
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
jak dla mnie świetny jest ale ja to lubię stare zegarki
Jakbym takiego miał to bym nosił nawet na co dzień! jeszcze jakby był stalowy polerowany to by był miooodzioo
Jakbym takiego miał to bym nosił nawet na co dzień! jeszcze jakby był stalowy polerowany to by był miooodzioo
:
Mimo,ze to malenstwo (35mm) i wyglada dosc smiesznie jak na dzisiejsze czasy to go i tak nosze ; )
Byla wersja w stali,ale to zegarki dosc trudne do wylapania.
kadarius napisał/a: |
jak dla mnie świetny jest ale ja to lubię stare zegarki
Jakbym takiego miał to bym nosił nawet na co dzień! jeszcze jakby był stalowy polerowany to by był miooodzioo |
Mimo,ze to malenstwo (35mm) i wyglada dosc smiesznie jak na dzisiejsze czasy to go i tak nosze ; )
Byla wersja w stali,ale to zegarki dosc trudne do wylapania.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Pare nadgarstkowych i porownanie z PZLka
:
...Janek, no takie zdjęcia (te 2 ostatnie) to jak nie Twoje, gdzie ostrość poszła? Porównując je z pierwszym zdjęciem - to bez urazy, ale te możesz pokazywać w nadgarstkowych (i to na kalkulatorku). Proszę nie zaniżać swojego poziomu, ,bo będzie z liścia
:
To nie z liścia będzie, tylko ze sztachety.
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-08-23, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Maxio,aparat mi padl,a obiecalem,ze zrobie nadgarstkowe
To zrobilem,telefonem
Jutro sie poprawie
To zrobilem,telefonem
Jutro sie poprawie
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-08-23, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajny
:
Janek, napisz coś o nim więcej. Ja działają te dwa górne wskaźniki?
Foch und Ch.
:
Ten po lewej to wskaznik dzien/noc (co dziwne,ustawiany osobna koronka - nie mam pojecia po co).A ten po prawej to fazy ksiezyca
:
Małe jest piękne..
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Wykładzinę na podłodze popraw
J.
Janek napisał/a: |
Jutro sie poprawie |
Wykładzinę na podłodze popraw
J.
:
Etam.
Pezetelka najładniejsza
patafian napisał/a: |
Małe jest piękne.. |