Odpowiedz do tematu
: INVICTA OFF SHORE PRO DIVER 4800.
:
świetne fotki. I weź zdejmij ten szatański pierścień bo Cię ksiądz Natanek wyklnie
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-08-19, 11:05, w całości zmieniany 1 raz
Zegar i fotki świetne, ale po pierścieniu i koralikach widać, że "już się coś dzieje"
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-08-19, 11:05, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Koraliki kupiłem sobie w zeszłym roku na Hawajach więc to taka pamiątka, która przywraca całkiem miłe wspomnienia. Natomiast pierścienia zdjąć nie mogę, bo (być może tylko podświadomie) naprawdę chroni mnie przed takimi "Natankami" A za miłe komentarze dotyczące zdjęć dziękuję.
:
Wiem jak to jest. Kiedyś w czasie kąpieli w jeziorze zsunął się i zatonął. Do czasu kupna kolejnego jakis taki nieswój chodziłem i bałem się, że zaraz jakies nieszczęście mnie spotka
Czyli potwierdza się, że to szatański pierścień Kiedys pewna pani doktor zrobiła mi wykład, jak to bardzo grzeszę nosząc takie coś na palcu
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-08-19, 11:49, w całości zmieniany 2 razy
SEAMASTER napisał/a: |
Natomiast pierścienia zdjąć nie mogę, bo (być może tylko podświadomie) naprawdę chroni mnie przed takimi "Natankami" A za miłe komentarze dotyczące zdjęć dziękuję. |
Wiem jak to jest. Kiedyś w czasie kąpieli w jeziorze zsunął się i zatonął. Do czasu kupna kolejnego jakis taki nieswój chodziłem i bałem się, że zaraz jakies nieszczęście mnie spotka
Czyli potwierdza się, że to szatański pierścień Kiedys pewna pani doktor zrobiła mi wykład, jak to bardzo grzeszę nosząc takie coś na palcu
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-08-19, 11:49, w całości zmieniany 2 razy
:
Mam tylko nadzieję, że nosisz na odpowiednim palcu. U mnie niestety (chociaż już się przyzwyczaiłem) wyszedł ten "fakjutyczny" Heh, a może ktoś powinien założyć temat: BIŻUTERIA OKOŁOZEGARKOWA ??? No chyba, że już gdzieś jest...
Ostatnio zmieniony przez SEAMASTER 2011-08-19, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
Tomirek napisał/a: | ||
Wiem jak to jest. Kiedyś w czasie kąpieli w jeziorze zsunął się i zatonął. Do czasu kupna kolejnego jakis taki nieswój chodziłem i bałem się, że zaraz jakies nieszczęście mnie spotka Czyli potwierdza się, że to szatański pierścień Kiedys pewna pani doktor zrobiła mi wykład, jak to bardzo grzeszę nosząc takie coś na palcu |
Mam tylko nadzieję, że nosisz na odpowiednim palcu. U mnie niestety (chociaż już się przyzwyczaiłem) wyszedł ten "fakjutyczny" Heh, a może ktoś powinien założyć temat: BIŻUTERIA OKOŁOZEGARKOWA ??? No chyba, że już gdzieś jest...
Ostatnio zmieniony przez SEAMASTER 2011-08-19, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
:
...no i fajny zegarek
:
Widać że to nie zabawka...
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
a to zależy przed czym ma chronić chyba Kiedyś nosiłem na serdecznym lewej ręki ale schudłem i zaczął spadać. Noszę więc też na fakulcu.
Mam tylko nadzieję, że nosisz na odpowiednim palcu. U mnie niestety (chociaż już się przyzwyczaiłem) wyszedł ten "fakjutyczny" Heh, a może ktoś powinien założyć temat: BIŻUTERIA OKOŁOZEGARKOWA ??? No chyba, że już gdzieś jest... |
a to zależy przed czym ma chronić chyba Kiedyś nosiłem na serdecznym lewej ręki ale schudłem i zaczął spadać. Noszę więc też na fakulcu.
:
własnie się zastanawiałem jak moja brązowa wyglądała by bez bransolety. I chyba dobrze, bo czarna gra świetnie. Gratki.
:
Seamaster, bardzo fajne zdjecia, gratuluję.
A pierścień jednak może czasem zdejmij, choćby dla mycia. Był kiedyś taki św.Swierad co obwiązał się w pasie łańcuchem i ślubował go nie zdejmować. Łańcuch zardzewiał, wdała sie gargrena itd...
A pierścień jednak może czasem zdejmij, choćby dla mycia. Był kiedyś taki św.Swierad co obwiązał się w pasie łańcuchem i ślubował go nie zdejmować. Łańcuch zardzewiał, wdała sie gargrena itd...
:
Łeee, no oczywista oczywistość. Tym bardziej, że jestem chyba rekordzistą w używaniu kremów do twarzy, szczególnie jednego (to nałóg, ale mogę polecić każdemu). A za miły komentarz dziękuję
andrewjohn napisał/a: |
Seamaster, bardzo fajne zdjecia, gratuluję.
A pierścień jednak może czasem zdejmij, choćby dla mycia. Był kiedyś taki św.Swierad co obwiązał się w pasie łańcuchem i ślubował go nie zdejmować. Łańcuch zardzewiał, wdała sie gargrena itd... |
Łeee, no oczywista oczywistość. Tym bardziej, że jestem chyba rekordzistą w używaniu kremów do twarzy, szczególnie jednego (to nałóg, ale mogę polecić każdemu). A za miły komentarz dziękuję
:
No toś mnie znowu zaciekawił. Zdradź nam, co to za krem i co ma dobrego robić?
Tym bardziej, że jestem chyba rekordzistą w używaniu kremów do twarzy, szczególnie jednego (to nałóg, ale mogę polecić każdemu). |
No toś mnie znowu zaciekawił. Zdradź nam, co to za krem i co ma dobrego robić?
:
Estee Lauder, Idealist. Działa cuda. Resztę wyczytasz w necie.
Ostatnio zmieniony przez SEAMASTER 2011-09-04, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
andrewjohn napisał/a: |
No toś mnie znowu zaciekawił. Zdradź nam, co to za krem i co ma dobrego robić? |
Estee Lauder, Idealist. Działa cuda. Resztę wyczytasz w necie.
Ostatnio zmieniony przez SEAMASTER 2011-09-04, 22:09, w całości zmieniany 1 raz