W zasadzie jestem dogadany z Mocnym, wystarczy przelać kasę i czekać na przesyłkę, ale... no właśnie, pojawiły się dziś u mnie jakieś wątpliwości Proszę was - bo kogo innego - o ich rozwianie, albo pokazanie jakiejś zacnej alternatywy. Budżet max 1,4K zł. tematyka w sumie dowolna, mile widziane chrono (może być i kwarc), multikalendarz - no wąż generalnie Rozmiar najchętniej od 42mm do 44mm bez koronki, mile widziana bransoleta Mogą być również dwie propozycje za 50% budżetu każda
Dla ścisłości tak wygląda planowany zakup
Odpowiedz do tematu
: Cemepka albo.... ?
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-05, 07:46, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-05, 07:46, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A dlaczego chcesz zmieniać to co wcześniej zaplanowałeś, siemka to fajny zegarek w sumie to odpowiedź MC na reedycję Striełki , wykonany przyzwoicie na mechanicznym chrono , jak dla mnie ma wszystko co potrzeba dobremu zegariku
:
Jak dna mnie bardzo elegancki zegar
:
Iksu ładny zegar na dobrym mechaniźmie, potarguj się z Mocnym i bierz.
:
Juz jestem dogadany Zakup po prostu się nieco odwlekł i zacząłem analizować i myśleć i się zastanawiać i szukać dziury w całym
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tak jak mowisz dziury w całym , a po co ?
:
Nie szukaj...
Jak ja szukam, to nie wychodzi z tego nic dobrego
Jak ja szukam, to nie wychodzi z tego nic dobrego
:
Bierz Siemerkę. Wygląda majestatycznie . Naprawdę ładny zegarek
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
pewnie do przemyśleń zmusiła Iksa ta wysoce koślawa 6ka...
Uuuu Panie, za 1.4 to możesz Pan przebierać, albo i ze trzy świetne zegarki kupić.
Uuuu Panie, za 1.4 to możesz Pan przebierać, albo i ze trzy świetne zegarki kupić.
:
Widziałem na własne oczy przy okazji zakupu Amfy 1967.
Cemepka wyrywa z butów.
Cemepka wyrywa z butów.
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Takoż od dobrych 15 minut czekam na propozycje Jak teraz się nie kliknie ten zaproponowany bo jednak cemepkie wezmę, to przecież w 2012 jest tyle okazji! czech króli 6 stycznia, walewtynki w lutym, tłusty czwartek itp.
matyr napisał/a: |
Uuuu Panie, za 1.4 to możesz Pan przebierać, albo i ze trzy świetne zegarki kupić. |
Takoż od dobrych 15 minut czekam na propozycje Jak teraz się nie kliknie ten zaproponowany bo jednak cemepkie wezmę, to przecież w 2012 jest tyle okazji! czech króli 6 stycznia, walewtynki w lutym, tłusty czwartek itp.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Sa tez te reedycje Strielki, o ktorych wspomniał Svedo, choc ten zegarek tez fajny
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
gonienie królika jest najlepsze, nie dziwię się, że się wahasz.
:
Odpowiedz do tematu
Reedycje strielki jakie mnie by ewentualnie interesowału to sturmaskie za 2x tyle ile założyłem te 38mm w normalnej cenie mnie jednak odstraszają, musiałbym na żywo obmacać i zobaczyć, że nie gryzą
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW